Header Ads


Με 100 οπαδούς στο Μπούργος η ΑΕΚ!

Με 100 οπαδούς στο Μπούργος η ΑΕΚ!


Ούτε στο Μπούργος θα είναι μόνη της η Βασίλισσα!
Η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπούργος (22/01, 21:30) για την 12η αγωνιστική του BCL, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της, σε ακόμα ένα παιχνίδι.




Σε ρυθμούς... Μπούργος μπαίνει η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει εστιάσει πλήρως την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Χοάν Πεναρόγια, έχοντας ως στόχο να δώσει τέλος σερί ηττών των τελευταίων δύο εβδομάδων στο BCL.

Η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη, κάτι το οποίο υπογραμμίζουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός των τειχών, αναγνωρίζοντας την ποιότητα, αλλά και τη δυναμική που παίρνει η ισπανική ομάδα στην έδρα της. Το «Coliseum Burgos» αναμένεται να είναι κατάμεστο για ακόμα ένα παιχνίδι, με τους φίλους της ισπανικής ομάδας να ετοιμάζονται για ακόμα ένα... πάρτι στην εξέδρα.

Άλλωστε, οι φίλοι της Μπούργος έχουν τον... τρόπο τους να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Για το λόγο αυτό αναδείχθηκαν για τρίτη διαδοχική χρονιά ως «Οι φίλαθλοι της χρονιάς» στην Ισπανία!

Στο παιχνίδι αυτό, όμως, η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη. Όπως συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο πλευρό των παικτών της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι και ο κόσμος της. Κι αυτό γιατί περίπου 100 οπαδοί της ομάδας, που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα, το Λονδίνο, αλλά και τις γύρω χώρες της Ευρώπης, θα πάρουν θέση στις εξέδρες για να στηρίξουν την Ένωση σε μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας «αποστολή».

Έτσι, σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού η ΑΕΚ θα έχει τον... έκτο παίκτη στο πλευρό της, την ίδια στιγμή που θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης, που επέστρεψε, έπειτα από 15 χρόνια στην ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.