Header Ads


Εξετάζει Γουίλιαμς η Βασίλισσα! (vids)

Εξετάζει Γουίλιαμς η Βασίλισσα! (vids)


Ο 24χρονος Αμερικανός, που μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Ρισόν, βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ!
Σε αναζήτηση παίκτη για τη θέση "πέντε" που να μπορεί και να προσφέρει και στο "τέσσερα" βρίσκεται η ΑΕΚ και η περίπτωση του Τζόναθαν Γουίλιαμς είναι εκείνη που κατέληξε η Βασίλισσα.






Ο 24χρονος Αμερικανός προτάθηκε στη Βασίλισσα και το σκάουτινγκ έδειξε ότι διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει η ομάδα και βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Διαθέτει εξαιρετική μπασκετική παιδιά και ξεχώρισε στα Κολέγια που αγωνίστηκε. Κλήθηκε στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ και το 2018 δοκίμασε την τύχη του στους Λέικερς που έκριναν ότι αξίζει μια ευκαιρία. Έπαιξε σε κάποια ματς και στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από τους Ρόκετς για το SummerLeague. Τον περασμένο Ιούλιο πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και υπέγραψε στη Μακάμπι Ρισόν. Με την ομάδα του Ισραήλ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Πρωτάθλημα είναι ο πρώτος σε ριμπάουντ με 10,8 ανά αγώνα. Έχει 11,5 πόντους μ.ο. με ποσοστό 53,8%. Αδύναμο του σημείο οι βολές με 52,8%. Στο Eurocup έχει 7,8 ριμπάουντ και 11,3 πόντους.

Παρότι βασικό μέλος της ομάδας θα μείνει ελεύθερος καθώς ο αποκλεισμός από το Eurocup φέρνει περικοπές στο κλαμπ. Ήδη βρίσκεται με ένα πόδι εκτός και στο πρόσφατο  παιχνίδι με την Ουλμ δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του και έχει μιλήσει τόσο με ανθρώπους της διοίκησης όσο και του προπονητικού τιμ. Έχει ύψος 2.06 και διαθέτει χαρακτηριστικά που ψάχνει η ομάδα. Μαζί με τον Σλότερ μπορεί να αποτελέσει πολύ δυνατό δίδυμο για τη θέση "πέντε" και να αγωνιστεί άνετα και στο "τέσσερα". Η απειρία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σίγουρα είναι κάτι που λαμβάνεται υπ΄όψιν αλλά από την άλλη οι επιδόσεις του δείχνουν ότι αξίζει να ποντάρεις πάνω του.

Οι συζητήσεις λοιπόν προχωρούν και είναι πιθανό να αποτελέσει την τελική επιλογή της Βασίλισσας και τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Δείτε τον Williams εν δράσει:



aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.