Header Ads


Στρατηγική και tips για το Live Betting

Στρατηγική και tips για το Live Betting


Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εξέλιξη του στοιχήματος δεν είναι άλλη από το Live Betting, τα πονταρίσματα δηλαδή που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Τα χαρακτηριστικά που έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του Live Betting είναι αναμφίβολα η κορύφωση της αγωνίας και τα υψηλά επίπεδα ενδιαφέροντος. Παρακολουθώντας λοιπόν μια αναμέτρηση και έχοντας σαφή εικόνα, μπορούμε πλέον να στοιχηματίσουμε στην εξέλιξη που πιθανολογούμε πως θα λάβει χώρα. Με τον τρόπο αυτό, προκύπτουν συχνά σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες τις οποίες καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε.

Ωστόσο, με την αναμέτρηση εν εξελίξει και τις προσφερόμενες live αποδόσεις να μεταβάλλονται συνεχώς, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να χάσουμε τον έλεγχο των πονταρισμάτων. Το άρθρο που ακολουθεί, σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να είστε διαβασμένοι πριν τοποθετήσετε τα live στοιχήματα σας!

Βασική στρατηγική για το Live Betting

Το Live Betting αποτελεί έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού ο οποίος μπορεί να παρασύρει τους παίκτες και να τους οδηγήσει σε σημαντικές χρηματικές απώλειες. Για να μη βρεθείτε σε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, θα πρέπει να έχετε κατά νου τα παρακάτω:

Μην προσπαθείτε να καλύψετε προηγούμενες απώλειες: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος πολλών παικτών που ασχολούνται με το ζωντανό στοιχηματισμό. Θεωρούν πως το live betting αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να πάρουν πίσω τα χαμένα πονταρίσματα που προηγήθηκαν. Μια τέτοια επιλογή ωστόσο είναι άκρως επιπόλαιη και μόνο καταστροφική μπορεί να αποβεί. Όταν διανύετε μια κακή στοιχηματική μέρα, καλύτερα απομακρυνθείτε και επιστρέψτε τις επόμενες μέρες αφήνοντας στο παρελθόν τις απώλειες που προηγήθηκαν.

Μείνετε σε ένα μόνο παιχνίδι: Οι αναμετρήσεις που προσφέρονται για Live Betting είναι εκατοντάδες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα παιχνίδι της αρεσκείας σας και να ποντάρετε live όταν βάσει της εικόνας και των προσφερόμενων αποδόσεων θεωρείτε πως υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία. Η live ενασχόληση με πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα οδηγεί σε αυξημένα πονταρίσματα και παράλληλα δε σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε με προσοχή την εξέλιξη τους έτσι ώστε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Επιλέξτε μία μόνο αγορά: Όπως και οι αναμετρήσεις, έτσι και οι διαθέσιμες live επιλογές είναι πλέον πολλές. Στο ζωντανό στοίχημα μπορείτε να ποντάρετε στην ομάδα που θα σκοράρει το επόμενο γκολ, στο σύνολο καρτών, κόρνερ ακόμα και στο χρόνο επίτευξης των τερμάτων. Κάνοντας παιχνίδι με πολλές αγορές ταυτόχρονα, βάζετε σε κίνδυνο το κεφάλαιο σας. Είναι πάντα προτιμότερο να ρισκάρετε σε όσο το δυνατόν λιγότερες live αγορές έτσι ώστε να προστατεύσετε τα χρηματικά σας διαθέσιμα. Παράλληλα, η ενασχόληση με συγκεκριμένες αγορές θα σας κάνει να αποκτήσετε εμπειρία γύρω από αυτές και να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους μελλοντικά.

Κάντε χρήση του Live Video Streaming: Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται πλέον από τις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες και αφορά μια μεγάλη γκάμα πρωταθλημάτων. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των παικτών που αρέσκονται στο live στοίχημα παρέχει τη δυνατότητα της δωρεάν παρακολούθησης των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν.

Συμβουλευτείτε τη στατιστική: Όπως και στο pregame στοίχημα, έτσι και στο live, ο συνυπολογισμός της στατιστικής πριν το ποντάρισμα μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Μελετώντας για παράδειγμα το στατιστικό αρχείο της Βαλένθια, διαπιστώνετε πως στο 70% των αγώνων σκοράρει αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μια ικανοποιητική live απόδοση και την εικόνα της αναμέτρησης να συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθιστά αρκετά safe ένα ποντάρισμα στο να σκοράρει η Βαλένθια στο δεύτερο 45λεπτο.

Το προσωπικό σας ένστικτο: Εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω, μπορείτε να βελτιώσετε κατά πολύ τα αποτελέσματα από τον live στοιχηματισμό. Ωστόσο, ένας παράγοντας που δεν πρέπει ποτέ να αγνοούμε είναι το προσωπικό ένστικτο του καθενός. Όσο μεγαλύτερη εμπειρία διαθέτετε γύρω από το πακέτο «ποδόσφαιρο & στοίχημα», τόσο πιο αποδοτικά μπορεί να λειτουργήσει το ένστικτο σας γύρω από την εξέλιξη μιας αναμέτρησης. Όμως, χρειάζεται και πάλι σύνεση και εγκράτεια όταν έρχεται η στιγμή του πονταρίσματος.

Γιατί να επιλέξω το Live Betting

Το Live Betting αποτελεί έναν ιδιαίτερο τρόπο στοιχηματισμού και με τη σωστή και συνετή χρήση του μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που παρέχει:

Κάλυψη σε pregame στοιχήματα: Στο στοίχημα θα πρέπει πρωτίστως να προστατεύετε το κεφάλαιο σας (να μη χάνετε) και στη συνέχεια να διεκδικείτε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος. Το live betting έρχεται για να συνεισφέρει σε αυτό το κομμάτι καθώς μπορείτε να «καλύψετε» πονταρίσματα που τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Για να γίνει πιο κατανοητό, έστω ότι σε μια αναμέτρηση επιλέξατε το under 2.5 σε απόδοση 2.20 και το σκορ δείχνει 1-0 στο 70ο λεπτό. H αρχική σας επιλογή είναι πλέον φαβορί σε αντίθεση με το over 2.5 που ως αουτσάιντερ πληρώνει τουλάχιστον 2.50 στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στο over 2.5, εξασφαλίζετε ένα ικανοποιητικό κέρδος που μπορεί να μην είναι αντίστοιχο με αυτό που αρχικά υπολογίσατε, αλλά διαγράφει την περίπτωση της απώλειας.

Value Bets: Ως value bets ορίζονται τα σημεία των οποίων η απόδοση είναι αισθητά υψηλότερη από αυτήν που αρχικά υπολογίζαμε. Τέτοια σημεία υπάρχουν πολλά στο Live Betting. Ως value bet μπορεί να χαρακτηριστεί για παράδειγμα ο άσος της Λίβερπουλ όταν στο 65’ (με το σκορ 0-0) προσφέρεται σε απόδοση 2.10, ενώ αρχικά η νίκη της πλήρωνε 1.55. Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε ότι αρκετά συχνά ακόμα και οι μπουκ υποπίπτουν σε λάθη, πόσο μάλλον στο live στοίχημα που έχουν να διαχειριστούν εκατοντάδες αναμετρήσεις και κυρίως τις μεταβολές στις αποδόσεις τους βάσει εξέλιξης της κάθε μίας.

Ο ανταγωνισμός των εταιριών: Με την αύξηση των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών στη χώρας μας, είναι γεγονός πως ο μεταξύ τους ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά. Κατά την προσπάθεια προσέλκυσης πονταρισμάτων, δύναται πλέον να δείτε και σημαντικές διαφορές στις προσφερόμενες αποδόσεις, καθώς κάποιες πλατφόρμες κάνουν τη διαφορά και ανεβάζουν τις τιμές. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να αυξήσετε το πιθανό σας κέρδος.

Live Betting: βρίσκοντας την ισορροπία

Ως τελευταίο πλεονέκτημα του Live Betting θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την ύπαρξη πολλών διαθέσιμων προς στοιχηματισμό αναμετρήσεων που καθιστούν non stop τη ζωντανή δράση. Το θετικό από τη μεγάλη αυτή προσφερόμενη γκάμα ωστόσο, θα πρέπει να είναι η δυνατότητα επιλογής της αναμέτρησης που μέσω της οποίας πιστεύουμε πως έχουμε περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούμε στο ταμείο. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή η διαθεσιμότητα πολλών live αναμετρήσεων μας οδηγεί σε ανεξέλεγκτο ποντάρισμα και συνεπώς σε κακή διαχείριση του budget μας, τότε περνάει αυτόματα στη ζώνη των μειονεκτημάτων.

Έχοντας πάντα κατά νου όσα αναλύθηκαν παραπάνω, το Live Betting μπορεί να μας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Να θυμάστε ωστόσο πως το στοίχημα πρέπει πρωτίστως να στοχεύει στη διασκέδαση και στο πλαίσιο αυτό αποφύγετε να ρισκάρετε χρηματικά ποσά των οποίων η απώλεια πιθανόν να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο budget σας!

Τα πάντα για το kazino από το Foxbet.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.