Header Ads


Η ΑΕΚ θέλει ταλεντάρα από Γιουβέντους! (vid)

Η ΑΕΚ θέλει ταλεντάρα από Γιουβέντους! (vid)


Η έλευση του Μάσιμο Καρέρα, ανοίγει διάπλατα την πόρτα της Ιταλίας για την ΑΕΚ, που "χτυπάει" μεγάλο ταλέντο από Γιουβέντους, τον Ιντρίσα Τουρέ.
Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ, προβληματίζει έντονα του ανθρώπους της "Ένωσης". Ο "Δικέφαλος" έχει μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης, 10 βαθμούς, για αυτό σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.






Έτσι αναμένεται να καλύψει αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρότσερ,προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση. Σύμμαχος σε όλη αυτή τη προσπάθεια είναι και ο νέος προπονητής των "Κιτρινόμαυρων", Μάσιμο Καρέρα. Ο 55χρονος έχει αρκετές διασυνδέσεις στην πατρίδα του και σκοπεύει να τις αξιοποιήσει για χάρη της ομάδας του.

Ντύνεται στα Κιτρινόμαυρα διαμαντάκι της Γιουβέντους!

Μία περίπτωση που έχει βάλει στο μάτι, είναι εκείνη του Ιντρίσα Τουρέ. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Γιουβέντους στο χώρο του κέντρου, καθώς είναι εξαιρετικός τόσο στο αμυντικό παιχνίδι, όσο και στην δημιουργία παιχνιδιού. Στοιχείο που λείπει από την φετινή ΑΕΚ.

Άλλωστε ο χώρος του κέντρου, ταλανίζει αρκετά την "Ένωση", καθώς παρά τις φετινές μεταγραφές, παραμένει άδειος. Γι αυτό σκοπεύουν να επενδύσουν στον 21χρονο μέσο (29/4/1998). Παρόλα αυτά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι "Μπιανκονέρι" ποντάρουν αρκετά πάνω του και δεν θα τον άφηναν τόσο εύκολα.

Ωστόσο, ένας ενδεχόμενος δανεισμός μπορεί να έπειθε του ανθρώπους της "γηραιάς κυρίας". Ο Τουρέ, παρά τις ικανότητες του, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε υψηλό επίπεδο, αφού αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Αυτό φέρνει σε σκέψεις τους "Γιουβεντίνους", που δαπάνησαν 1,5 εκατομμύριο προκειμένου να τον αποκτήσουν και δεν θα έλεγαν όχι σε έναν δανεισμό.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να θαυμάσετε τον νεαρό μέσο:



talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.