Header Ads


Super League K17: Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-2

Super League K17: Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-2


Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη του Ατρομήτου σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι. 






Ηταν μία τεράστια επιτυχία που ήρθε με ανατροπή του σκορ και μάλιστα σε ένα γήπεδο που από κάποια στιγμή και μετά -και με το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου ήδη διαμορφωμένο- ήταν σχεδόν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Επίσης, η ΑΕΚ έχασε με τραυματισμούς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τους Ανέστη Βλαχίδη και Λαέρτ Πάπα

Ωστόσο, η ομάδα του Νεντέλκοβιτς, όχι μόνο απάντησε στο γκολ των γηπεδούχων (17' Δαλαμήτρας), αλλά επιβλήθηκε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ισοφάρισε το 40' με κεφαλιά του Νίκου Καραστέργιου από φάουλ του Γιάννη Πιτιλάκου και έφτασε σε ένα ακόμα γκολ τον Αποστόλη Χριστόπουλο στο 73' μετά από αρχικό σουτ του Αγγελου Κασιόλα και αρχική προσπάθεια του Νίκου Κρητικού. Αμέσως μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καραστέργιος και η ΑΕΚ κλήθηκε να κρατήσει τη νίκη με δέκα παίκτες.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι μεγάλες αποκρούσεις των δύο γκολκίπερ (33' Δήμος σε σουτ του Βλαχίδη, 63' Κυριτσάς σε προσπάθεια του Δαλαμήτρα). Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων υπό συνεχή δυνατή βροχή και σε ένα γήπεδο που δεν βοηθούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Καραστέργιος, Μπέσης, Οικονομέας, Τσιόκρης, Πάπα (58' Κασιόλας) Πιτιλάκος (91' Βαφειάδης) Βλαχίδης (60' Κρητικός) Γεωργέας, Χριστόπουλος.

aekfc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.