Header Ads


ΑΕΚ: «Αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον Σαντ-Ρος» (pics)

ΑΕΚ: «Αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον Σαντ-Ρος» (pics)


Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έπεσε «θύμα» διαδικτυακού ρατσιστικού σχολίου και η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το περιστατικό.

Ο Κουβανός φόργουορντ της ΑΕΚ πρωταγωνίστησε σε μία ακόμα νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά κόντρα στον Προμηθέα, αλλά μετά το τέλος του αγώνα τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Κάποιος επιτήδιος μπήκε από ψεύτικο λογαριασμό στο instagram στο προφίλ του Σαντ-Ρος και τον χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, «μαΐμού» σε story του.

Ο ίδιος δημοσίευσε αυτό το σχόλιο, αναφέροντας πως υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο για το τίποτα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το περιστατικό, όπως είχε κάνει και πέρυσι με τον Τζόρνταν Θίοντορ, και ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

«Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή - κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί...».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε. Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί... #AEKBC #AEKfamily
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις

gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.