Header Ads


Τζορτζίνα για Κριστιάνο: «Είσαι έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους» (pic)

Τζορτζίνα για Κριστιάνο: «Είσαι έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους» (pic)


«Δείχνεις συνεχώς πως είναι να είναι κανείς Νο1» και άλλες εμψυχωτικές ατάκες ανήρτησε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο λογαριασμό της στο Instagram για τον Πορτογάλο άσσο. 





Μπορεί να μην κατέκτησε την 6η του «Χρυσή Μπάλα», να μην ήταν για εκείνον το 2019 όσο επιτυχημένο θα το ήθελε ο ίδιος, ωστόσο στην καρδιά της αγαπημένης του θα είναι πάντα το Νο1.

Αυτό ήταν το γενικότερο νόημα όσων έγγραψε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τον πατέρα του παιδιού της, μετά την ανάδειξη του Πορτογάλου ως του κορυφαίου παίκτη της Serie A.

Υπενθύμισε τους τίτλους του παίκτη, το πάθος του αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ασύγκριτος, ασταμάτητος, γενναίος, ακούραστος. Υπάρχουν τόσες διοργανώσεις στις οποίες είσαι πρωταγωνιστής και φέρνεις το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως το Nations League, το Κύπελλο Ιταλίας, η Serie A. 

Είσαι και ο κορυφαίος παίκτης στην Ιταλία και πολλά άλλα. 

Αλλά ευτυχώς ούτε τα βραβεία ή οι τίτλοι από μόνοι τους μιλούν για σένα, ακόμα και αν έχεις πολλούς. Αυτά που σε αντιπροσωπεύουν είναι εσύ ο ίδιος, το πάθος σου, η δίψα σου για το αποτέλεσμα, η αλληλεγγύη σου, το ότι είσαι έμπνευση στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό για εκατομμύρια ανθρώπους. 

Δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, βγαίνεις εκτός της «ζώνης ασφαλείας» σου και συνεχώς ξεπερνάς τον εαυτό σου δείχνοντας στον κόσμο πως είναι να είσαι Νο1. 

Σ'αγαπάω».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.