Header Ads


Unlabelled «Mπερδεύτηκαν με Καρέρα, δεν το περίμενε κανείς με τον... τελειωμένο, τέλος στις φήμες!»

«Mπερδεύτηκαν με Καρέρα, δεν το περίμενε κανείς με τον... τελειωμένο, τέλος στις φήμες!»


«Άφωνοι όλοι στην ΑΕΚ. Τι έκανε ο Ιταλός; Ποιους... γλίτωσε;»
Δεύτερο ματς της ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και πλέον μπορεί να προκύψουν διάφορα συμπεράσματα.




Πρώτον, ο Ιταλός φαίνεται πως αρέσκεται στο να μπερδεύει τους πάντες. Είτε αυτό δηλαδή ισχύει, είτε έχει χαθεί κάθε επαφή με τα αποδυτήρια της Ενωσης. Παραμονές της Ξάνθης, ο Καρέρα δεν δοκίμασε σχεδόν ποτέ (παρά μόνο για δύο-τρεις ασκήσεις τακτικής) το 3-5-2. Το εφάρμοσε κόντρα σε κάθε ρεπορτάζ.

Χθες, άπαντες συμφωνούσαν πως ο Ιταλός θα το εγκαταλείψει, αφού -κακά τα ψέματα- δεν είχε "τραβήξει" στα Πηγάδια. Διατηρήθηκε ακόμη και ενός έδρας, διαψεύδοντας πάλι τους πάντες. Καλό εδώ είναι να θυμηθούμε πως όταν πρωτογράφτηκε κιόλας πως ο Ιβιτς κλείνει τον Καρέρα, εδώ στο sportdog (κόντρα σε οποιονδήποτε άλλον) είχαμε τονίσει πως η εμπειρία και η θητεία του Ιταλού στην Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει ξεκάθαρη εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο σχηματισμό, αφού με αυτόν κέρδισε τον τίτλο και έτσι  κι αλλιώς, αυτός αποτελεί και τη δική του προπονητική κληρονομιά (ελέω της συνύπαρξης του με τον Αντόνιο Κόντε).

Δεύτερο συμπέρασμα, η άνοδος του Νέναντ Κρστίτσιτς. Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως βιώνει την καλύτερη του περίοδο με τα κιτρινόμαυρα. Τα όποια σενάρια περί ενδεχόμενης φυγής του εκ των πραγμάτων πλέον βγαίνουν από το τραπέζι αφού ο Κρστίτσιτς δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Καρέρα (κάτι δηλαδή που ίσχυε και το καλοκαίρι, από την προετοιμασία κιόλας, με τον Μιγκέλ Καρντόσο).

Τρίτο, η ετοιμότητα του Τσιντώντα. Και ειδικά η απόκρουση της χρονιάς που έκανε χθες στο τέλος του παιχνιδιού, διατηρώντας το 2-1 για την ΑΕΚ. Ο Ελληνας τερματοφύλακας κέρδισε πολλούς πόντους, βάζοντας και αυτός με τη δική του εμφάνιση (αλλά και τον τρόπο που έχει αυτή η υποδεχτεί…) τέλος στη φημολογία που ήθελε την Ενωση να ψάχνει την αγορά για τερματοφύλακα σε περίπτωση πώλησης του Βασίλη Μπάρκα. Σενάριο που δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες έτσι κι αλλιώς, αλλά πλέον, μετά και τη χτεσινή του εμφάνιση, θα πρέπει πλέον να αποκλειστεί.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.