Header Ads


Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ


Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Παρακολουθείστε σε Live Streaming όλα όσα θα γίνουν πριν και μετά στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (19:30/Novasports1HD) για την 12η Αγωνιστική της Superleague.

Ο αγώνας μεταδίδεται από το Νovasports1HD και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε Live Streaming από την υπηρεσία Nova GO στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σου.

Εγγραφείτε στην Betshop.gr για Live Streaming αγώνες!

Ολυμπιακός: Δοκιμασμένη συνταγή ενδεκάδας

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με τον Σα στο τέρμα. Δεξιά της άμυνας Ελαμπντελαουί και αριστερά Τσιμίκας. Στο κέντρο της άμυνας είναι πλέον σίγουρο πως ο Αβραάμ θα είναι στην ενδεκάδα. Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μεριά.

Δίπλα στον Αβραάμ, φυσικά, ο Σεμέδο. Στον χώρο του κέντρου το δίδυμο των Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε δεν «σπάει» και μπροστά τους έχει δοκιμάσει τον Βαλμπουενά στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Δεξιά στα εξτρέμ Ποντένσε και μοναδικός προωθημένος ο Ελ Αραμπί.


Η θέση που αποτελεί ερωτηματικό για τον αγώνα είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ. Ο πιθανότερος είναι ο Σουντανί. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο Μαρτίνς βλέπει πως σε καλή είναι και ο Μασούρας.

ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με «γρίφους» από Φερέιρα

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Λέο Μάτος και στο αριστερό, ο φορμαρισμένος Δημήτρης Γιαννούλης.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κρέσπο-Ίνγκασον με τον Φερνάντο Βαρέλα να έχει πιθανότητες (αλλά μικρές) να παίξει. Άλλωστε ο Ισλανδός είχε σταθερή απόδοση ως τώρα και δύσκολα μπορεί να βγει από την ενδεκάδα.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το δίδυμο Μίσιτς – Αουγκούστο δεν πρόκειται να αλλάξει. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει στο Καραϊσκάκης, ο φορμαρισμένος Δημήτρης Λημνιός.

Για το άλλο άκρο της επίθεσης υπάρχουν δύο επιλογές για τον Φερέιρα. Από τη μια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που γνωρίζει πολύ καλά από αυτά τα ντέρμπι αλλά προέρχεται από μακροχρόνια απουσία και πρέπει να βρει ρυθμό και από την άλλη ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Όμως όπως αναφέραμε πιο πάνω, ο Φερέιρα δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Πίσω απ’ τον φορ, θα τοποθετηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, πάρα το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν ήταν το ίδιο καλός, όπως έχει συνηθίσει στο φίλαθλο κοινό.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Φερέιρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του (αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος) , Κάρολ Σβιντέρσκι και τον Τσούμπα Άκπομ.

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.