Header Ads


Ετοιμάζει το «ΑΕΚ TV ή AEK Fans TV» ο Μελισσανίδης!

Ετοιμάζει το «ΑΕΚ TV ή AEK Fans TV» ο Μελισσανίδης!


AEK TV - AEK Fans TV - Δημήτρης Μελισσανίδης: Βόμβα στα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δρώμενα βάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία καναλιού της ΑΕΚ το οποίο φυσικά θα δείχνει και τους αγώνες της Ένωσης!


Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στο ΟPEN TV, συζητάει με κανάλια με σκοπό να αγοράσει κάποια συχνότητα και να δημιουργήσει ένα «κιτρινόμαυρο» κανάλι που θα δείχνει τους αγώνες της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο «Τίγρης» ψάχνει ώστε να αγοράσει κάποια συχνότητα τοπικής εμβέλειας που θα εκπέμπει πανελληνίως μέσω πλατφόρμας. Αυτό μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή θα ονομάζεται «ΑΕΚ Fans TV»!

Η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην επικείμενη αγορά της Forthnet / Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βάζει βόμβα στο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας! Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στο Total Football του Open TV, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι έτοιμος να δημιουργήσει το κανάλι της ΑΕΚ!

Το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για την αγορά συχνότητας, ούτως ώστε να προχωρήσει και η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρόκειται για... κανονικό τηλεοπτικό κανάλι, με σκοπό φυσικά να αποτελέσει και την επόμενη τηλεοπτική στέγη της ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, η διοίκηση της ομάδας εδώ και μήνες σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη συνεχίσει με τη Nova αν αυτή περάσει στα χέρια του Μαρινάκη. Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί προς ώρας είναι το αν θα πρόκειται για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ή τοπικής εμβέλειας -στο λεκανοπέδιο- με αναμετάδοση μέσω διαδικτύου στις υπόλοιπες περιοχές.



sdna.gr, enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.