Header Ads


Unlabelled Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης, τον κρατάει στην Ένωση!

Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης, τον κρατάει στην Ένωση!


Άλλαξαν τα δεδομένα, «τρίβει τα χέρια του» ο Καρέρα - Δεν φεύγει ο Έλληνας άσος!
Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δύσκολα θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά όλα είναι πιθανά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.




Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση με την αγορά του νεαρού γκολκίπερ. Οι «κιτρινόμαυροι» πίστεψαν τον Βασίλη Μπάρκα και τώρα μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι βασικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικά είναι σταθερά η πρώτο επιλογή για τα γκολπόστ της Εθνικής ομάδας.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αυξηθεί τα μάτι που πέφτουν πάνω στον Βασίλη Μπάρκα. Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από τη Ρόμα, αλλά τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Από τότε μέχρι σήμερα το όνομα του έμπειρου γκολκίπερ έχει παίξει στο ρεπορτάζ της Σέλτικ και της Μονπελιέ. Ειδικά η Γαλλική ομάδα φέρεται να είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση που απορρίφθηκε.

Βασίλης Μπάρκας: Το καλοκαίρι οι εξελίξεις

Σε λίγες μέρες ανοίγει και πάλι το μεταγραφικό παζάρι. Το ενδεχόμενο να έρθει κάποια πρόταση για τον Μπάρκα δεν είναι καθόλου απίθανο. Ωστόσο η απόφαση που έχει παρθεί είναι να μη γίνει κάποια πώληση τον Ιανουάριο. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενόψει καλοκαιριού. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπτωση που ο Μπάρκας πάρει μεταγραφή τότε δεν θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικός γκολκίπερ στην ΑΕΚ θα γίνει ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Άλλωστε όποτε χρειάστηκε έδειξε ότι έχει την ικανότητα να αντέξει το βάρος στις πλάτες του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.