Header Ads


Μελισσανίδης: «Πιο σημαντική η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής»

Μελισσανίδης: «Πιο σημαντική η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή στη σύμβαση για την υπογειοποίηση, αλλά τόνισε πως εκκρεμεί ακόμη… μία.





Με χαμόγελα υποδέχτηκαν τις υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Χαίρομαι που πριν λίγο καιρό πρόεδρο καθίσαμε σε αυτό το γραφείο και δώσαμε κάποιες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις υλοποιούνται πλέον βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά αυτή εδώ η σημερινή υπογραφή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη και χαίρομαι ιδιαίτερα».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με τη δική του σειρά είπε: «Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. «Κύριε πρόεδρε δείξαμε μέσα σε λίγους μήνες ότι πράττουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και αυτή τη υπογραφή με τον Ερασιτέχνη», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς πότε θα μπουν οι υπογραφές απάντησε: «Την ημερομηνία θα την δώσει η Υπηρεσία μας όμως οφείλω να σας πω όμως ότι κάναμε έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες και παρότι είχαμε πει ότι αυτή η υπογραφή θα μπει μάλλον μετά τις γιορτές χαίρομαι που καταφέραμε να γίνει είκοσι περίπου μέρες πριν. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ενέργειες. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.