Header Ads


Οι σκέψεις του Καρέρα για Ξάνθη!

Οι σκέψεις του Καρέρα για Ξάνθη!


Δείτε πως αναμένεται να αγωνιστεί η Ένωση, τι 11αδα σκέφτεται, ποιοι θα παίξουν!
Πάνω στο 4-2-3-1 και στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, δούλεψε ο Μάσιμο Καρέρα στην χθεσινή προπόνηση.






Ο Ιταλός τεχνικός, που βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στο τιμόνι της ΑΕΚ, είναι φυσιολογικό πως τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα πατήσει πάνω στον τρόπο που έχει μάθει να παίζει η ομάδα, αλλά βάζοντας ταυτόχρονα τα δικά του θέλω και τις δικές του πινελιές στην τακτική που θα εφαρμόσει αλλά και στην φιλοσοφία που θα θελήσει να περάσει.

Όσον αφορά την πρώτη δοκιμή για το Σάββατο, ο Καρέρα ξεκίνησε στο δίτερμα, έχοντας αμυντικό δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου. Στα μπακ τους Μπακάκη δεξιά-Χουλτ αριστερά, τους Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλο στον άξονα, τους Μάνταλο (αριστερά)-Βέρντε(δεξιά) στις πλευρές και τον Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα. Σε κάποια φάση, κατά τη διάρκεια του διπλού, ο Σιμόες πήρε την θέση του Κρίστιτσιτς παίζοντας στο πλάι του Γαλανόπουλου, αλλά για την ώρα ο Σέρβος χαφ φαντάζει φαβορί.

Να θυμίσουμε πως ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει ο Σάββατο στον τιμωρημένο Βράνιες και στον ανέτοιμο Κλωναρίδη.

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός προπονητής, αυτό που ζητά από τους παίκτες του, είναι να βγάζουν ένταση στην προπόνηση, αφούη δουλειά στα Σπάτα θα φανεί και στα παιχνίδια, ενώ δουλεύοντας ξεχωριστά σε κάποιες περιπτώσεις γραμμές άμυνας και επίθεσης, ζητά οργάνωση μέσα στο γήπεδο και να μην βρίσκει εύκολα ο αντίπαλος τους χώρους για να κάνει ζημιά.

Σύμφωνα, δε, με την ΩΡΑ ο Καρέρα θέλει να αλλάζει την ΑΕΚ σε τέσσερις άξονες. Συγκεκριμένα, για την αμυντική λειτουργία η εντολή του είναι να αποφεύγει η ομάδα τα πολλά κενά και να μην δέχεται εύκολα γκολ, στέκεται στην αυτοπεποίθηση και στην πίστη, λέγοντας στους παίκτες «να θυμηθείτε τη νοοτροπία νικητή που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα», απαιτεί συνεχώς ένταση λέγοντας να παίζουν οι ποδοσφαιριστές «με το μαχαίρι στα δόντια», ενώ κορυφή στις απαιτήσεις του είναι η οργάνωση και οι συγκεκριμένοι ρόλοι μέσα στο γήπεδο.

aek365.org


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.