Header Ads


Unlabelled «Προσπαθεί να κλείσει τον Μπάρμπα η ΑΕΚ»

«Προσπαθεί να κλείσει τον Μπάρμπα η ΑΕΚ»


Οι Ισπανοί φέρνουν μία «ανάσα» από την ΑΕΚ τον Μπάρμπα!
Ο Φεντερίκο Μπάρμπα συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα για λογαριασμό της «Ένωσης». Και πιο συγκεκριμένα οι Ισπανοί συνεχίζουν να γράφουν για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.




Πιο συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα «Pucelafichajes» αναφέρει ότι  Βαγιαδολίδ προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την Κίεβο για να επιστρέψει στην Ιταλία ο Μπάρμπα.

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Η ΑΕΚ έχει ήδη ψάχνεται προκειμένου να κλείσει τον Μπάρμπα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με δανεισμό. Όμως, η Βαγιαδολίδ πρώτα πρέπει να τα βρει με την Κιέβο. Έτσι, ώστε οι Ιταλοί τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Η οποία είναι η ομάδα που αγωνίζεται και ο πρώην της Βαγιαδολίδ, Ντανιέλε Βέρντε. Πάντως, πρέπει όλες οι πλευρές, να έρθουν σε συμφωνία».

Ο παίκτης ανήκει στην Κιέβο Βερόνα, ωστόσο τον έδωσε το καλοκαίρι δανεικό στην Βαγιαδολίδ. Με την οποία ο Μπάρμπα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την φανέλα του βασικού και ως εκ τούτου έχει… παραμεριστεί. Όμως, να θυμίσουμε πως γίνονται προσπάθειες για να σπάσει ο δανεισμός. Άλλωστε, αυτό αναφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ. Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως θα είναι… καταλυτικά για τον Μπάρμπα και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.