Header Ads


Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς η Γκουντούρα

Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς η Γκουντούρα


Η ξιφομάχος της ΑΕΚ διεκδικεί τον τίτλο του στα βραβεία του ΠΣΑΤ-Τι είπε η ίδια η αθλήτρια

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019 και διεκδικεί το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Οι κορυφαίοι θα βραβευτούν στην 66η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Μάλιστα, η αθλήτρια της ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμή που της έγινε. «Ευχαριστώ θερμά τους Αθλητικούς Συντάκτες - μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμητική ανάδειξή μου στην πέμπτη θέση των κορυφαίων αθλητών του 2019 ως αναγνώριση για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019», έγραψε χαρακτηριστικά η Γκουντούρα στην σελίδα της στο facebook.

Αναλυτικά:

 4.Κωνσταντινίδου Ελένη (άρση βαρών), 5. Γκουντούρα Θεοδώρα (ξιφασκία), 6. Κυρίδου Μαρία-Μπούρμπου Χριστίνα (κωπηλασία), 7. Καρύδη Σπυριδούλα (στίβος), 8. Χατζηλιάδου Ελένη (Καράτε), 9. Κυριακοπούλου Νικόλ (στίβος), 10. Κυρίδου Ανέτα-Τσαμοπούλου Δήμητρα (κωπηλασία), 11. Μάλτση Εβίνα (μπάσκετ), 12. Κτενά Σοφία (τεχνική κολύμβηση), 13. Παπαχρήστου Παρασκευή (στίβος).


aek365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.