Header Ads


Unlabelled Ανακοινώνει προπονητή η Ένωση!

Ανακοινώνει προπονητή η Ένωση!


Κρίσιμες επαφές για τον Ίλια Ίβιτς. Σε πρώτο πλάνο Νίκολιτς, Γιοβάνοβιτς. «Καίγεται» του Μιλόγεβιτς.
Η ήττα και η τραγική εμφάνιση της Ένωσης στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, έχει υποχρεώσει τον Ίλια Ίβιτς να επισπεύσει την εύρεση του προπονητή που θα αναλάβει να επαναφέρει την ομάδα στη σωστή τροχιά. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι της Κυριακής ήταν το τελευταίο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας.



Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» όλα δείχνουν πως το Σάββατο στο ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (19:30) θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο και οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετές περιπτώσεις προπονητών. Στα υπόψη παραμένει ο Μάρκο Νίκολιτς, που προ ημερών αποχώρησε από την Βίντι, αλλά φαίνεται πως ο Ίβιτς «ψήνει» μια καλύτερη λύση για τον πάγκο και αναμένει κάποιες απαντήσεις.

Η υπόθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ατονήσει, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια αναμονής μήπως και λύσει την συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ίβιτς μιλά με προπονητές που θεωρεί πως όχι απλώς θα έρθουν για να βγάλουν την σεζόν, αλλά έχουν και τις ικανότητες να θέσουν τις βάσεις για να συνεχίσουν και την επόμενη περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν σκασμένος μετά την εικόνα της ομάδας στο Ηράκλειο και δεν μίλησε στους παίκτες.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ομιλία, καθώς ξέχωρα από το θέμα προπονητή, οι παίκτες με την απόδοση και την συμπεριφορά τους σίγουρα δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.