Header Ads


Θέλει δανεικό τον Μπάρμα ο Ίβιτς!

Θέλει δανεικό τον Μπάρμα ο Ίβιτς!


Τον δανεισμό του Ιταλού κεντρικού αμυντικού επιδιώκει ο Ίλια Ίβιτς. 





Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ίλια Ίβιτς, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμα μεταξύ άλλων στόπερ που βρίσκονται στη λίστα του.

Ο 26χρονος άσος ανήκει στην Κιέβο Βερόνα και από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του Μπάρμα, ο οποίος ανήκει στο γραφείο του Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος είχε φέρει ξανά με τον Ίβιτς στο ίδιο πόστο τον Μπρούνο Τσιρίλο στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος παράγοντας έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει ο «Δικέφαλος» με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση έτος και να μπει οψιόν για την αγορά του.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ισπανική ομάδα, αλλά δείχνει θετικός για την μετακόμισή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.