Header Ads


«Καθάρισε» τον Ιωνικό και προκρίθηκε η ΑΕΚ!

«Καθάρισε» τον Ιωνικό και προκρίθηκε η ΑΕΚ!


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια με 29-21 και έτσι πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου






Δε σταματάει πουθενά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! Η Ένωση πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε με 29-21 του Ιωνικού στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, παρουσιάζοντας και πάλι μια εξαιρετική και σοβαρή εμφάνιση, στο πλαίσιο της φάσης των «16».

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και έτσι διατηρούσε ένα ρυθμό ρελαντί, αφού θέλει να κρατήσει δυνάμεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της στα μέσα της εβδομάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Το ματς

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων ήταν πρωταγωνιστές γι΄αυτό και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα (0-1). Η ΑΕΚ, όμως αν και στο ρελαντί κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα (3-6), με τον Ιωνικό να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του. Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούσαν τα ηνία σε άμυνα και επίθεση (4-9) και έτσι παρέμειναν σε θέση οδηγού (7-11), με αποτέλεσμα να φτάσουν με συνοπτικές διαδικασίες να μπουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 7-14.

Στην επανάληψη, παρέμεινε το ίδιο σκηνικό. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο των κινήσεων και έτσι διατηρούσε τη διαφορά ασφαλείας που είχε χτίσει (7-18), με τον Ιωνικό να προσπαθεί από τη μεριά του να δείξει μια ανταγωνιστική εικόνα (11-19). Η Ένωση δεν απειλήθηκε όμως σε κανένα σημείο και στο ρελαντί κρατούσε το προβάδισμά της (18-25), με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με 29-21.

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 1-4, 3-6, 4-9, 7-11, 7-14 (ημιχρ.), 7-18, 11-19, 15-22, 18-24, 20-27, 21-29.

Ιωνικός Ν.Φ. (Μάκης Παπακώστας): Τσακνής, Βαρής, Αϊβαλιώτης, Αργυράκης, Γκέρτσος, Μπούτος Π., Αποστολίδης, Ζάχαρης, Βασιλείου, Συγγάρης, Μπούτος Λ., Σιάτρας, Κότσιρας, Μαντζόπουλος, Λιόλιος, Τσατσάς, Μπουλούμπασης

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής, Δομπρής, Μωραΐτης, Χόγκας, Ζαμπούνης, Νικολαΐδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Χιμένεθ, Φλορίδο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Ασλής, Μπουνέτα, Γιόσμου, Κεδέρης.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.