Header Ads


«Πέρασε» και από τη Λάρισα η Βασίλισσα!

«Πέρασε» και από τη Λάρισα η Βασίλισσα!


Η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά επιβλήθηκε 86-76 της Λάρισας και έφτασε τις επτά σερί νίκες στην Basket League. Κορυφαίοι και πάλι οι Λάνγκφορντ (28π.) και Σαντ-Ρόος (11π., 7 ασίστ).
Ένα εύκολο βράδυ λίγο έλειψε να εξελιχτεί σε κακό για την ΑΕΚ, που τελικά επικράτσε 86-76 της Λάρισας εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική της Basket League και έπιασε το Περιστέρι στην τρίτη θέση με την έβδομη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.






Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο +20 στις αρχές της τρίτης περιόδου (40-60), αλλά βιάστηκαν να κάνουν… Χριστούγεννα και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στους τέσσερις. Στο φινάλε όμως τα μεγάλα σουτ από Λάνγκφορντ, Σαντ-Ρόος και Χρυσικόπουλο «καθάρισαν» και χάρισαν στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μια ακόμη νίκη.

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ ήταν ο κορυφαίος με 28 πόντους (7/10 βολές, 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα), ενώ ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος είχε 11 πόντους και 7 ασίστ παίζοντας… μόνο 27:55. Ο Χρυσικόπουλος πιστοποίησε την φόρμα του με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Τερέλ Παρκς με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ μαζί με τον Νώντα Παπαντωνίου και τον Άντονι Χίκι που είχαν 17 και 13 πόντους αντίστοιχα πάλεψαν περισσότερο από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.





sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.