Header Ads


Καρέρα: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από τον τρόπο που παίξαμε»

Καρέρα: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από τον τρόπο που παίξαμε»


Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει πολλές φάσεις για να σκοράρει, ενώ μίλησε και για το πέναλτι το οποίο διαμαρτύρεται η ομάδα του.





Την ίδια ώρα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι από τον τρόπο που έπαιξαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Λαμία:

«Έμεινα ευχαριστημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών. Θεωρώ όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως η εικόνα της ομάδας και ο τρόπος που παίξαμε δεν μου άρεσε. Δεν κάναμε πολλές φάσεις για να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε».

Για τις παρατηρήσεις που έκανες προς τους παίκτες του για να μη διαμαρτύρονται: «Πράγματι θεωρώ χαζό να διαμαρτύρονται οι παίκτες, γιατί και τη συγκέντρωση τους χάνουν και δεν κερδίζουν τίποτα. Θεωρώ τις κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία τις πιο χαζές. προτιμώ αν είναι να πάρει ένας παίκτης μου κάρτα να την πάρει για ένα ανόητο φάουλ, παρά για διαμαρτυρία».

Για το πέναλτι στον Αλμπάνη: «Για μένα από τη στιγμή που δεν έδωσε πέναλτι ο διαιτητής, δεν είναι πέναλτι. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για μεταγραφές και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Συζητάμε με τον κ. Ίβιτς. Θα ξεκουραστούμε 1 –2 ημέρες για τα Χριστούγεννα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, θα συζητήσουμε και θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.