Header Ads


Unlabelled «Δεν μασάει» ο Καρέρα - Τι είχε κάνει στη Σπαρτάκ!

«Δεν μασάει» ο Καρέρα - Τι είχε κάνει στη Σπαρτάκ!


Ο Ιταλός ξέρει τα πάντα και δεν θα ανεχτεί κανέναν - Δείτε τι είχε κάνει στην Σπαρτάκ με τον αρχηγό της ομάδας!
Ο Κροάτης επιθετικός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Super League. Είναι όμως και ένας πολύ προβληματικός χαρακτήρας.



Ο Κροάτης επιθετικός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Super League. Είναι όμως και ένας πολύ προβληματικός χαρακτήρας. Ο Λιβάγια μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του, αλλά μπορεί και χαλάσει ένα παιχνίδι της ομάδας του, σε μία στιγμή «τρέλας».  Η συμπεριφορά του παραμένει «πονοκέφαλος» για τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, το οποίο αποδείχθηκε περίπατος για την ΑΕΚ, ο Λιβάγια ήταν ο μοναδικός «κιτρινόμαυρος» που δέχθηκε κάρτα από τον διαιτητή, Κουτσιαύτης. Και δεν την είδε για κάποιο μαρκάρισμα, αλλά για όσα έγιναν με τον Κόρμπο στα όρια της μεγάλης περιοχής των «κυανέρυθρων» ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα περίμενε να εκτελέσει το πέναλτι και να κάνει το 3-0.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι απόλυτα ενήμερος για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Κροάτη και από ότι φαίνεται δεν ανησυχεί και γνωρίζει πως να τον διαχειριστεί. Στη Σπαρτάκ, ο Ιταλός τεχνικός δεν δίστασε να πετάξει στη δεύτερη ομάδα τον αρχηγό Γκλουσάκοβ επειδή δεν ανεχόταν τα καπρίτσια του. Σίγουρα έχει την εμπειρία να κάνει τον Λιβάγια και πάλι τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ΑΕΚ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.