Header Ads


Η πρόταση της ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα!

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα!


Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον Μάσιμο Καρέρα - Η πρόταση του Ίβιτς στον Ιταλό προπονητή!
Αμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στο αίτημα του Λεονίντ Σλούτσκι για επιπλέον χρόνο με την τελική πρόταση στον Μάσιμο Καρέρα.






Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός είχε απασχολήσει τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ πολύ πριν τον Σλούτσκι και έτσι είχε γίνει η κατάλληλη προεργασία αφού ποτέ δεν έπαψε να αποτελεί στόχο της ομάδας για τον πάγκο. Ακόμη και χθες ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού και έτσι ουσιαστικά σήμερα οι συζητήσεις συνεχίστηκαν από εκεί που είχαν μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για ενάμιση χρόνο, ο Καρέρα που το καλοκαίρι εκτός από την ΑΕΚ είχε πει νωρίτερα “όχι” και στον ΠΑΟΚ μετά την φυγή Λουτσέσκου αλλά και στην Τζένοα έχει αποφασίσει να επιστρέψει στους πάγκους και είναι θετικός με την προοπτική της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Σε αντίθεση με τον Σλούτσκι ο Καρέρα θέλει να αναλάβει άμεσα και απομένουν λεπτομέρειες που εκτιμάται πως δεν θα σταθούν εμπόδιο για την οριστικοποίηση του ντιλ από τον Ιλια Ιβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο πλευρές θα έχουν οψιόν το καλοκαίρι για επέκταση την σεζόν 2020-2021. Οι εξελίξεις σε κάθε περίπτωση αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.