Header Ads


Unlabelled Δημοσίευμα επιστροφής Μπακασέτα στην ΑΕΚ!

Δημοσίευμα επιστροφής Μπακασέτα στην ΑΕΚ!


Δημοσίευμα της «Sportday» βάζει...φωτιά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Θέλουν επιστροφή Μπακασέτα στα Σπάτα! 
Το όνομα του Έλληνα άσου και το ενδεχόμενο επιστροφής του ακούγεται αρκετά στις τάξεις της ΑΕΚ.





Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ μετά από μια τριετία στους «κιτρινόμαυρους», με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφής της «Ένωσης» στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποκτήθηκε από την Αλάνιασπορ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Εκεί, ο Έλληνας άσος μετράει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας ένας από τους βασικούς λόγος της καλής πορείας της Αλάνιασπορ μέχρι στιγμής. Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν μετανιώσει για το γεγονός ότι άφησαν τον Μπακασέτα να φύγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο επιστροφής του άρχισε ήδη να συζητείται εντός κι εκτός Σπατών, αν και με τα σημερινά δεδομένα η υπόθεση μοιάζει με απλό όνειρο.

Είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν επιβεβλημένο το να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο ίδιος φέρεται να έχει βρει την υγεία του στην Αλάνια, αλλά από την άλλη το ενδεχόμενο επιστροφής του τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ΑΕΚ δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.