Header Ads


Στο 3.89 με μηδέν παθητικό σε 7 ματς!

Στο 3.89 με μηδέν παθητικό σε 7 ματς!


Γράφει στο Foxbet.gr ο Κώστας Φίλιος

Από τη Γαλλία (χτες) στην… Πορτογαλία σήμερα και το Σετούμπαλ. Η τοπική Βιτόρια έχει αξιοπρόσεκτη εντός έδρας επίδοση. Δεν είναι τόσο το ότι παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με επίδοση 3-4-0, είναι πως σε αυτά τα ματς ο τερματοφύλακας Μακαρίντζε (φωτό), κράτησε ανέπαφη την εστία του! Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 7 ματς… Έπος. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το διάστημα δεν έχει υποδεχτεί τους 3 ισχυρούς (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ), όμως κέρδισε τις Μπράγκα (παίζει στο Γιουρόπα) και την 5η Μποαβίστα. Τρία γκολ έχει πετύχει όλα κι όλα στο πρωτάθλημα, φουλ άμυνα και… Άγιος ο Θεός.

Η Γκιμαράες έχει καιρό να πείσει, από τις 30 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, όπου επιβλήθηκε 5-0 της Μπελενένσες, έκτοτε μετρά 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, παραχωρώντας 1-1 στη Σταντάρ Λιέγης (δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση). Μάλιστα σε αυτό το ματς χτύπησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπρούνο Ντουάρτε και χάνει το αποψινό. Το συγκρότημα του Ίβο Βιέιρα έχει μόνο μία εκτός έδρας νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, με επίδοση 1-2-2, ενώ δέχτηκε γκολ και στις 5 αυτές αναμετρήσεις. Ούτε η παράδοση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού παραμένει μεν αήττητη σε 8 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, αλλά τα 5 από αυτά έληξαν ισόπαλα.

Η απόδοση του διπλού πέφτει και όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και πιο «δελεαστική» αυτή του άσου, που σε κάποιους μπουκ ξεπερνά το 5.00! Θα τον καλύψω με DNB…


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.