Header Ads


Τσιτσιρέτι ο εκλεκτός του Ίβιτς! (vid)

Τσιτσιρέτι ο εκλεκτός του Ίβιτς! (vid)


Ο αριστερός εξτρέμ της Νάπολι, Αμάτο Τσιτσιρέτι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ίλια Ίβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», ο 26χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης στον οποίο έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Τσιτσιρέτι ανήκει στη Νάπολι (έχει συμβόλαιο ως το 2022), ωστόσο στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι θα αποχωρήσει, αρχικά ως δανεικός τον Ιανουάριο.

Εδώ και αρκετό διάστημα παρακολουθείται από τον Ίβιτς και φαίνεται να έχουν γίνει κάποιες επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Νάπολι. Αυτή τη στιγμή δείνει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» και μένει να φανεί τις επόμενες εβδομάδες αν θα προχωρήσει το θέμα.

Ο Τσιτσιρέτι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λάτσιο και στη συνέχεια της Ρόμα. Από το 2012 έως το 2015 η Ρόμα τον είχε παραχωρήσει δανεικό στις Καραρέζε, Ακίλα, Πιστοϊέσε και Μεσίνα.

Από το 2015 έως το 2018 αγωνίστηκε στη Μπενεβέντο και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τη χρονιά που η ομάδα του ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, με 36 συμμετοχές και 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Νάπολι τον έκανε δικό της αλλά τον έδωσε δανεικό στην Πάρμα και στη συνέχεια στην Άσκολι.

Δείτε τον σε δράση:



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.