Header Ads


Η ΑΕΚ άνοιξε την αγκαλιά της και εντάσσει νεαρούς πρόσφυγες στην Ακαδημία της! (pics)

Η ΑΕΚ άνοιξε την αγκαλιά της και εντάσσει νεαρούς πρόσφυγες στην Ακαδημία της! (pics)


Οι αθλητές, ηλικίας 2005-2014, θα εκπαιδευτούν στην Ακαδημία της Βασίλισσας με υποτροφία, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να προχωρά σε μια σπουδαία πρωτοβουλία.
Οι κοινωνικές δράσεις συνιστούν πάντα βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων μας, τονίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ και φροντίζει τα λόγια να γίνονται πράξη.
Έτσι, από σήμερα η Βασίλισσα άνοιξε την αγκαλιά της και ξεκίνησε τη διαδικασία ένταξης νεαρών προσφύγων – μεταναστών στην Ακαδημία της, με τους νεαρούς αθλητές ηλικίας 2005-2014, να εκπαιδεύονται με υποτροφία και όλες τις απαραίτητες παροχές.

Προφανώς πρόκειται για μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία από την ΚΑΕ που ξεπερνά τα αθλητικά σύνορα και επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά το μότο, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΑΕΚ BC με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/11), στο Κλειστό «Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής, το πρώτο «τζάμπολ» της διαδικασίας ένταξης προσφύγων - μεταναστών (ηλικίας 2005-2014) στην Ακαδημία της (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA).

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην από 17/09/19 συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλου, με το Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του «Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, και τον Αρχιμανδρίτη κ. Παντελεήμονα, Διευθυντή του Κέντρου. Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στην Ακαδημία της ΑΕΚ BC με υποτροφία.

Ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας και διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου, υποδέχτηκε τους εκκολαπτόμενους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος, κοινωνικούς λειτουργούς Ελένη (Έλλη) Κούβαρη, Αθανασία Κοτσιάτου και την ασκούμενη κοινωνική λειτουργό του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, Stephanie Von Scholten. Oι προπονητές Νάκης Μουρατίδης και Ανδρέας Γαβαλάς πραγματοποίησαν την πρώτη αξιολόγηση,  και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ένταξης στην Ακαδημία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Νικόλας Καψάλης, «εν ενεργεία» αθλητής της Ακαδημίας.

H AEK ΒC στα αγόρια και κορίτσια που παραβρέθηκαν στο Κλειστό διένειμε εμφανίσεις και συλλεκτικά δώρα.






aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.