Header Ads


Πασχαλίδης: «Η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν καθεστωτική ομάδα!»

Πασχαλίδης: «Η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν καθεστωτική ομάδα!»


Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και καλλιτέχνης μιλά για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ και όχι μόνο!
Τους λόγους που τον «τράβηξαν» της ΑΕΚ και του έβαλαν μέσα του το κιτρινόμαυρο «μικρόβιο» αναλύει με συνέντευξη του στο Provocateur ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και καλλιτέχνης, στέκεται ιδιαίτερα στο προσφυγικό κομμάτι και εξηγεί πως η Ένωση, ποτέ δεν ήταν καθεστωτική ομάδα. «Δεν μπορεί να της χρεώσει κανείς από τη δημιουργία της ότι έπαιρνε τα πρωταθλήματα επειδή είχε κάποια σχέση με την εξουσία. Τα έπαιρνε πάντα επειδή έπαιζε καλή μπάλα», τονίζει.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Tο κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα!


Αναλυτικά η ερώτηση που έγινε από τον συνάδελφο και αφορά την ΑΕΚ αλλά και πιο κάτω ολόκληρη η συνέντευξη του Μίλτου Πασχαλίδη σε βίντεο:

«Είναι όλοι οι ΑΕΚτζήδες καλλιτέχνες ή είστε όλοι οι καλλιτέχνες ΑΕΚτζήδες; Είμαστε πάρα πολλοί καλλιτέχνες που είμαστε ΑΕΚτζήδες. Η ΑΕΚ έχει ένα κομμάτι που τραβάει τους καλλιτέχνες, που είναι το προσφυγικό. Γιατί οι περισσότεροι από εμάς, ή είμαστε πρόσφυγες όχι οι καλλιτέχνες οι περισσότεροι Έλληνες ή έχουμε καταγωγή από πρόσφυγες. Οπότε οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν παππού ή μια γιαγιά που μας έχει πει ιστορίες και κατευθείαν με μια προσφυγική ομάδα ταυτίζεσαι. Το ένα είναι αυτό και το δεύτερο είναι ότι η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν καθεστωτική ομάδα, ποτέ δηλαδή δεν μπορεί να της χρεώσει κανείς από τη δημιουργία της ότι έπαιρνε τα πρωταθλήματα επειδή είχε κάποια σχέση με την εξουσία. Τα έπαιρνε πάντα επειδή έπαιζε καλή μπάλα. Οι καλλιτέχνες είναι κατ’ εξοχήν αντιεξουσιαστές. Η ΑΕΚ είναι μια αναρχική ομάδα, γι’ αυτό και πάρα πολλοί από εμάς είμαστε ΑΕΚτζήδες».



*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.