Header Ads


Unlabelled Το μεγάλο ρίσκο που παίρνουν στην ΑΕΚ

Το μεγάλο ρίσκο που παίρνουν στην ΑΕΚ


Θα περίμενε κανείς μία εντελώς διαφορετική εξέλιξη λόγω των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα.
Είναι σαφές πως ο Νίκος Κωστένογλου δε περνάει την καλύτερη του στιγμή στην ΑΕΚ. Δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη κάποιων ποδοσφαιριστών του, ενώ ιδιαίτερη κριτική δέχεται από τον κόσμο της ΑΕΚ.
Εννοείται πως η ευθύνη για την εξέλιξη του κυριακάτικου παιχνιδιού δεν τον αφορά αποκλειστικά, αλλά είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς περιμένουν στην Ένωση πως ο ίδιος ο προπονητής ο οποίος χλευάστηκε (και κατά τη διάρκεια του ματς και μετά απ' αυτό), καθημερινά αμφισβητείται -με τα όσα γίνονται και πλέον σιγά σιγά δημοσιοποιούνται- η πρωτοκαθεδρία και η ηγεσία του στα αποδυτήρια, μπορεί να αντέξει και να επιβιώσει, αποτελεσματικά για την ομάδα, περισσότερο στα ηνία της.

Επαναλαμβάνουμε πως ο μόνος λόγος που μοιάζει να δικαιολογεί αυτήν την απόφαση είναι πως ο Ίλια Ίβιτς δεν είναι έτοιμος να φέρει τώρα, άμεσα τον διάδοχο προπονητή.

Η φημολογία που θέλει τον Σέρβο να έχει βρει και να έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να "κλείσει" τον επόμενο κόουτς έχει -βάσει της εν λόγω απόφασης της διοίκησης των Κιτρινόμαυρων- διαφοροποιηθεί και θέλει τον Σέρβο να μην μπορεί άμεσα να προχωρήσει στη συμφωνία. Είτε γιατί ο εκλεκτός του δεσμεύεται με συμβόλαιο είτε γιατί δεν θέλει να τον "κάψει" παραδίδοντας του μια ομάδα χωρίς στόχους και με εμφανή προβλήματα.

Όπως και να έχει, βάσει του ρεπορτάζ μας, θα επιμείνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Έλληνας τεχνικός να βγάλει τη σεζόν στον πάγκο της Ένωσης. Ο σύλλογος προφανώς προσπαθεί να αγοράσει χρόνο μέχρις ώτου είναι σε θέση να δώσει το τιμόνι στον προπονητή που ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει. Το θέμα είναι συνεπώς τι γίνεται μέχρι τότε, αφού είναι ξεκάθαρο πως με λογική "όσο αντέξει", δεν γίνεται να αλλάξει η εικόνα (αλλά και το εσωτερικό) της ομάδας.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.