Header Ads


Κετσετζόγλου: «Αν δεν σοβαρευτεί η ΑΕΚ αμυντικά, δεν έχει ελπίδες»

Κετσετζόγλου: «Αν δεν σοβαρευτεί η ΑΕΚ αμυντικά, δεν έχει ελπίδες»


Την ανάγκη να βελτιωθεί η ΑΕΚ ανασταλτικά τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Η ΑΕΚ έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο ο Κώστας Κετσετζόγλου εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

«Και στα δύο γκολ της ΑΕΚ έχει την ευθύνη ο Οικονόμου. Το πέναλτι είναι εξίσου χαζό με του Κουρμπέλη στην Τούμπα, ενώ στο δεύτερο γκολ χάνει κεφαλιά από πολύ κοντύτερο παίκτη. Γενικά η εικόνα της άμυνας ήταν πολύ κακή με εξαίρεση τον Τσιγκρίνσκι. Ο Ατρόμητος έκανε τέσσερις επιθέσεις, οι δύο μπήκαν γκολ, στη μία είχε επέμβαση ο Τσιντώτας και στο τέλος πρόλαβε να κάνει σουτ και να απειλήσει. Τα δύο πλάγια μπακ ήταν τραγικά, ο Οικονόμου ήταν άθλιος και παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει μια καλή ομάδα», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μου άρεσε η προσέγγιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι και πάλεψε μέχρι το τέλος. Φάνηκε όμως και το ψυχολογικό της πρόβλημα, γιατί μετά το 2-1 έδωσε δικαίωμα σε μια ομάδα που δεν έκανε επίθεση να επιτεθεί. Αν συνέχισε να παίζει όπως μέχρι το 1-1, θα πετύχαινε και τρίτο γκολ. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση σε εκείνο το διάστημα, ο Ολιβέιρα ήταν σε τρομερή μέρα, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου ήταν έτοιμος να κλάψει για το λάθος του, αλλά μετά το 2-1 είχε μια φοβική συμπεριφορά. Αν δεν σοβαρευτεί η ΑΕΚ αμυντικά, δεν έχει ελπίδες. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για το πρωτάθλημα λόγω της αμυντικής του συμπεριφοράς», πρόσθεσε.



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.