Header Ads


Ξεκινούν υπογειοποίηση και μουσεία στη Φιλαδέλφεια!

Ξεκινούν υπογειοποίηση και μουσεία στη Φιλαδέλφεια!


Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται από χθες το απόγευμα το έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εγκρίνει την σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ και ανοίγει τον δρόμο για την υπογειοποίηση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η διαδικασία του επανελέγχου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού το θέμα ήταν καθαρά τυπικό, και πλέον απομένει η Περιφέρεια να ζητήσει τα έγγραφα που απαιτούνται από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, διαδικασία που θα κρατήσει λίγες ημέρες, και να δώσει και τυπικά το οκ για να αρχίσει το σημαντικότατο αυτό έργο.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό παράλληλα με το έργο της υπογειοποίησης θα ξεκινήσει και η κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τα δύο Μουσεία τα οποία θα λειτουργήσουν παράλληλα με την Αγιά Σοφιά. Η κατασκευή του κτιρίου των Μουσείων για τεχνικούς λόγους έπρεπε να ξεκινήσει και να γίνει παράλληλα με την υπογειοποίηση για τεχνικούς λόγους αφού ενώνονται σε κάποιο σημείο, όπου ο δρόμος θα περνάει κάτω από το Μουσείο, και έτσι η Δικέφαλος 1924 βάζει μπρος και όταν τελειώσει το γήπεδο θα είναι ολοκληρωμένο πλήρως. Το μουσείο της ΑΕΚ και το μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού ήδη συλλέγουν πολύτιμο υλικό και αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης σε καθημερινή βάση για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

πηγή: aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.