Header Ads


Μόνο νίκη θέλει με Προμηθέα σήμερα η Βασίλισσα

Μόνο νίκη θέλει με Προμηθέα σήμερα η Βασίλισσα


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (17:00Cosmote Sport 4) για την 9η αγωνιστική της Basket League και θέλει την νίκη για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.





H ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας (17:00 aek365/Cosmote Sport 4) στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Basket League. Η Βασίλισσα έχει ρεκόρ 4-4 και ισοβαθμεί με τον Κολοσσό Ρόδου και τον Ιωνικό Νίκαιας στην 6η θέση. Με νίκη θα μειώσει στον 1 βαθμό από τον Προμηθέα. Η Ένωση έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Προμηθέας είναι στο 6-2 και μοιράζεται τη 2η θέση με το Περιστέρι.

Αγωνιστικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ο Κέντρικ Ρέι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά μιας και είναι 100% έτοιμος. Από την πλευρά του, ούτε ο Προμηθέας έχει αγωνιστικά προβλήματα και έρχεται πάνοπλος στο ΟΑΚΑ.

Παράδοση από ΕΣΑΚΕ

Στα έξι ματς του ΟΑΚΑ η “Ένωση” έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, τρεις από τις οποίες με διαφορές από 16 μέχρι 26 πόντους. Η μόνη που ήρθε με μεγάλο βαθμό δυσκολίας ήταν εκείνη του πρώτου ημιτελικού των περσινών πλέι οφ όταν επικράτησε με 83-82 (Λαρεντζάκης 19, Σαντ-Ρος 18π, 8ρ, 5ασ, Θίοντορ 17π, 6ρ, 6ασ – Λίποβι 13π, 4ασ, Μπράουν 13). Ο Προμηθέας επέστρεψε στην Πάτρα με τη νίκη, πέραν του πέμπτου ημιτελικού, στο ματς της σεζόν 2017-18 όταν επικράτησε με 76-75 (Χάρις 19, Σάκοτα και Τζέιμς 11 – Σαλούστρος 15π, 10ρ, Χολ 14).

Ο ΓΚΙΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ

Ο Νίκος Γκίκας θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού αφού ως παίκτης της ΑΕΚ πια, θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα του οποίου τη φανέλα φόρεσε στην προηγούμενη τριετία. Ο διεθνής γκαρντ έχει τα περισσότερα παιχνίδια από οποιονδήποτε άλλον με τον Προμηθέα στην ΕΚΟ Basket League (95) ενώ είναι ακόμη 1ος στις λίστες των πόντων (725), εύστοχων τριπόντων (127), ασίστ (409) και κλεψιμάτων (99). Στην ίδια θέση βρέθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν ο Λεωνίδας Κασελάκης που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον Προμηθέα και πέρασε μία σεζόν (2014-15) ως παίκτης της ΑΕΚ. Στην Βασίλισσα έχει αγωνιστεί και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αναλυτικά υπάρχουν εισιτήρια αξίας 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ. Σήμερα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ματς, δηλαδή από τις 14:00 (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5). Παιδιά έως 10 ετών μπαίνουν δωρεάν.

Στην αναμέτρηση θα παρευρεθούν και πρόσφυγες όπως είχε αναφέρει η ΚΑΕ με ανακοίνωση της. «Η ΑΕΚ BC συνεχίζει τις δράσεις, που αφορούν στη συνεργασία της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι τη συνεργασία αυτή στηρίζει ενεργά το Aktina Travel Group, που καλύπτει χορηγικά τις μετακινήσεις των προσφύγων-μεταναστών του Προγράμματος, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν ακόμη μία φορά στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11, 17:00), της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Βasket League».

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χρυσόστομος (Τόμι) Σχινάς (Αττικής), Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και Τάσος Κάρδαρης (Αττικής), όλοι διεθνείς.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.