Header Ads


Unlabelled Κλείνει μεταγραφή και...πώληση ο Ίβιτς!

Κλείνει μεταγραφή και...πώληση ο Ίβιτς!


Ο Ίλια Ίβιτς είναι έτοιμος να κλείσει το πρώτο του μεγάλο deal από τη στιγμή που επέστρεψε στην ΑΕΚ - Γι' αυτό βρέθηκε στο εξωτερικό. Όλο το ρεπορτάζ...
Ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να κάνει μάλιστα περισσότερα από ένα ραντεβού εκεί.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Μόναχο και είχε επαφές που δεν αφορούσαν σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, αλλά σε πώληση.

Ίλια Ίβιτς: Ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να κάνει μάλιστα περισσότερα από ένα ραντεβού εκεί. Ο ίδιος είχε συγκεκριμένη ατζέντα στα ραντεβού του στη γερμανική πόλη, στην οποία ξεχώριζαν επαφές που δεν αφορούσαν σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, αλλά σε πώληση. Πιο συγκεκριμένα, ο Ίβιτς είχε συνομιλίες με με ανθρώπους κάποιου συλλόγου είτε κάποιους ατζέντηδες, έχοντας στο επίκεντρο της συζήτησης περίπτωση παίκτη της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής το όνομα του Βασίλη Μπάρκα βρίσκεται στη «βιτρίνα» της ΑΕΚ, αλλά είναι αρκετά πιθανό ο Έλληνας τερματοφύλακας να μην ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο ταξίδι του Ίβιτς στη Γερμανία. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να υπήρξαν επαφές και για τον 25χρονο πορτιέρε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, άλλος ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ που βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων.

Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ήδη από την περσινή σεζόν παρακολουθείται αρκετά από γερμανικές ομάδες. Ο νεαρός μέσος της Ένωσης είναι μια περίπτωση για την οποία ενδεχομένως προκύψουν εξελίξεις μέσα στον Γενάρη και μένει να φανεί αν το ταξίδι του Ίβιτς σχετίζεται με τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.