Header Ads


Στην έξοδο ο Τσάλμερς, ψάχνει πάντα για ψηλό η ΑΕΚ

Στην έξοδο ο Τσάλμερς, ψάχνει πάντα για ψηλό η ΑΕΚ


Δύσκολα θα μείνει ο Μάριο Τσάλμερς, με την Ένωση να αναζητά έναν ψηλό που να παίζει στις θέσεις 4 και 5.
Η ΑΕΚ άλλαξε σήμερα την λίστα της στην Basket League βάζοντας τον ετοιμόπολεμο Ρέι στη θέση του Μάριο Τσάλμερς. Ο 33χρονος γκαρντ, βέβαια παρέμεινε στο ρόστερ του BCL, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει για καιρό εκεί. Ο Μάριο Τσάλμερς έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα με οψιόν να ανανεωθεί για άλλους 6 μήνες. Το συμβόλαιό του λήγει στις αρχές Δεκεμβρίου. Όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθεί.

Ο Μάριο Τσάλμερς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, για τα παιχνίδια του Basketball Champions League, ωστόσο ο Αμερικανός γκάρντ, δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση του. Στην Ευρώπη, σε δύο συμμετοχές έμεινε κατά μέσο όρο 5,7 λεπτά στο παρκέ έχοντας κατά μέσο όρο 1 πόντο (1/6 βολές, 1/2 δίποντα και 0/4 τρίποντα).

Ψάχνει για ψηλό

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό κοιτάει στην αγορά για την απόκτηση ενός ξένου αθλητικού ψηλού που θα μπορεί να παίζει στις θέσεις 4 και 5. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, κινούνται μεθοδικά, καθώς αναζητούν έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Αν βέβαια αποκτηθεί ο παίκτης που ψάχνουν, το πιο πιθανό είναι ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Στέφαν Γιάνκοβιτς. Η ΑΕΚ όμως θα προχωρήσει μόνο αν βρει μια πολυ καλύτερη περίπτωση από τον Σέρβο που παρουσιάζεται ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.