Header Ads


Χάνεται για την ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς, οδεύει προς Ιταλία!

Χάνεται για την ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς, οδεύει προς Ιταλία!


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που παρουσιάστηκε ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ από τα σουηδικά ΜΜΕ και φαίνεται πως πράγματι αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.
Συγκεκριμένα, σουηδικά δημοσιεύματα τονίζουν βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Ιταλίας. Για την ακρίβεια, η «Expressen» τονίζει πως οι Ουντινέζε, Τζένοα και Σαμπντόρια έχουν δείξει θερμό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και μάλλον θα φορέσει τη φανέλα μια εξ' αυτών.

Επίσης, η ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, τονίζει: «Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι έκανε μια εξαιρετική χρονιά στο σουηδικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και αυτό έχει φουντώσει τις φήμες πως αναμένεται να πωληθεί τον χειμώνα. Σύμφωνα με την expressen, αυτό θα γίνει άμεσα κιόλας. Η Χάμαρμπι θα πουλήσει τον παίκτη της σε σύλλογο της Serie A και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τάνκοβιτς έλαβε μια πολύ καλή προσφορά από τη Σουηδία, αλλά και από τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, την ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στις πολύ καλές του εμφανίσεις, όμως πιο στενό… μαρκάρισμα του έχει κάνει η Ουντινέζε, η Τζένοα και η Σαμπντόρια. Ο Τάνκοβιτς εντάχθηκε στη Χάμαρμπι το 2017 και στο παρελθόν έχει παίξει στη Φούλαμ και την Αλκμάαρ».

Αν όλα όσα τονίζουν τα σουηδικά ΜΜΕ ισχύουν, τότε η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει τις εν λόγω ομάδες.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.