Header Ads


Πώληση 6 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Ένωση!

Πώληση 6 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Ένωση!


Ψήνεται "χρυσό" deal, για βασικό Έλληνα άσο της Ένωση - Μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο!
Σε πρώτο πλάνο οι πωλήσεις στην ΑΕΚ. Διαφορετικά, η χρηματοδότηση για μεταγραφές, δεν θα είναι αρκετά μεγάλη.
Σε μια τέτοια βιτρίνα λοιπόν, με τις ρεαλιστικότερες πιθανότητες να φέρει πρόταση τον Ιανουάριο, ο Βασίλης Μπάρκας. Σημερινά δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως η ομάδα που το περασμένο καλοκαίρι έφτασε να προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή τερματοφύλακα αναμένεται να επανέλθει.

Δύο τα κρατούμενα εδώ. Ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί τον Μπάρκα, όπως από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το sportdog σας είχε επισημάνει. Δεύτερον, το ενδιαφέρον, έχει φροντίσει να το κρατήσει ζεστό η ίδια η ΑΕΚ, μέσω των επαφών του Ιλια Ιβιτς. Ο Σέρβος έχει ενημερώσει τη διεθνή αγορά πως οι καλοκαιρινές απαιτήσεις της Ενωσης, πλέον, δεν υφίστανται.

Το μίνιμουμ αντίτιμο που αξιώνει η Ενωση είναι ένα ποσό γύρω στα 6 εκατ. ευρώ (μαζί μ’ ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης). Σε αυτό το ποσό, εκτιμούν οι Kιτρινόμαυροι πως και προτάσεις θα έρθουν, αλλά και λόγω του ανταγωνισμού που θα δημιουργηθεί λόγω του καλού ονόματος του Μπάρκα, το πιθανότερο είναι να αυξηθεί το προσδοκώμενο αντίτιμο.

Οσο, συγκεκριμένα, για τη Μονπελιέ. Στο γαλλικό σύλλογο αγωνίζεται δανεικός από τη Σοσιεδάδ ο διεθνής Αργεντινός τερματοφύλακας, Χερόνιμο Ρούγι. Κόστος δανεισμού 1 εκατ. ευρώ, option αγοράς 10 εκατ. ευρώ. Η μέχρι στιγμής εικόνα του Αργεντινού είναι εξαιρετική, είναι ο αδιαμφισβήτητος βασικός της ομάδας και εύλογα, μέχρι και πρόσφατα, υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τη Μονπελιέ να προσανατολίζεται στο να κάνει πρώιμη χρήση της option αγοράς.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, είναι προφανώς πως οι πιθανότητες να μπει η Μονπελιέ στη διεκδίκηση και του Μπάρκα, είναι περιορισμένες.  Ωστόσο, επειδή ακριβώς τον Μπάρκα τον γνωρίζουν, είναι φθηνότερη περίπτωση,  δεν αποκλείεται στο… ζύγι, να προκριθεί έναντι του ακριβότερου Ρούγι.

Όπως και να ‘χει πάντως,  το σημαντικότερο στην υπόθεση πώλησης του Μπάρκα είναι η δεδομένη πρόθεση της ΑΕΚ να τη συζητήσει σε ρεαλιστική βάση, με αντίτιμο στο οποίο κοστολογείται έτσι κι αλλιώς στη διεθνή αγορά ο διεθνής τερματοφύλακας και όχι έναντι ποσών που, πολύ απλά, δεν είχαν αντίκρισμα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.