Header Ads


Ντόρτμουντ - Ιντερ 3-2: Από το 0-2 προς τους "16"! (vid)

Ντόρτμουντ - Ιντερ 3-2: Από το 0-2 προς τους "16"! (vid)


Οι Νερατζούρι έκαναν το τέλειο πρώτο 45λεπτο στο Signal Iduna Park και προηγήθηκαν με 2-0 αλλά η Μπορούσια ήταν απίστευτη στο δεύτερο και τα έφερε όλα τούμπα!
Οταν ο διαιτητής σφύριζε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αντόνιο Κόντε πρέπει να καμάρωνε για όσα έβλεπε από την ομάδα του και ο Μπέπε Μαρότα στα επίσημα πρέπει να έτριβε τα χέρια του, αρχίζοντας τους υπολογισμούς για τα λεφτά από την πρόκριση στους "16" του Champions League. Γιατί εκείνη τη στιγμή, από το γκολ του εκπληκτικού Λαουτάρο και τη γκολάρα (λόγω ομαδικής συνεργασίας) του Βεσίνο, η Ιντερ ήταν αγκαλιά με την πρόκριση. Οταν ο διαιτητής σφύριζε τη λήξη του αγώνα, ο Λουσιέν Φαβρ πρέπει να ήταν υπερήφανος για την αντίδραση των παικτών του και ευτυχισμένος, την ώρα που οι Ιταλοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι τους βρήκε. Με μια επική ανατροπή, η Μπορούσια πάτησε στη 2η θέση και η υπόθεση-πρόκριση σε αυτό τον όμιλο, μετά και τη γκέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας, θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική...

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακανζί, Χούμελς, Σουλτς, Βίτσελ, Βάιγκλ, Σάντσο (82' Πίστσεκ), Μπραντ, Αζάρ (89' Γκερέιρο), Γκέτσε (64' Αλκάθερ).

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (68' Σένσι), Μπιράγκι (66' Λαζάρο), Λαουτάρο, Λουκάκου (73' Πολιτάνο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. Μπαρτσελόνα 8 (4-2)
2. Ντόρτμουντ 7 (5-4)
3. Ιντερ 4 (6-6)
4. Σλάβια Πράγας 2 (2-5)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/11)

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ
Σλάβια Πράγας - Ιντερ




gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.