Header Ads


Πότε θα έχει νέο προπονητή η ΑΕΚ - Οι 2 δρόμοι του Ιβιτς!

Πότε θα έχει νέο προπονητή η ΑΕΚ - Οι 2 δρόμοι του Ιβιτς!


Στην ΑΕΚ τα πάντα γυρίζουν… γύρω από το θέμα προπονητή, όπου ο Ιλια Ιβιτς καλείται να αποφασίσει για τον… εκλεκτό.
Το θέμα του νέου προπονητή στην ΑΕΚ είναι αυτή την στιγμή κομβικό. Το πιο σημαντικό ζήτημα εντός κλαμπ. Διότι ο Ιλια Ιβιτς ξέρει πολύ καλά ότι είναι προ της πρώτης πιο σημαντικής απόφασης του ως τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων».





Ο Σέρβος έχει την πίεση πια με το μέρος του για να μπορέσει ο ίδιος να επιλέξει τον ιδανικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν μπορούσε θα έπαιρνε μια… παράταση 10-15 ημερών. Σε αυτό βεβαίως πρέπει να περιμένουν άπαντες και την εικόνα και το αποτέλεσμα του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.
Οι δύο δρόμοι του Ιβιτς

Ο Ιβιτς είναι έτοιμος και θα είναι έτοιμος. Πως ερμηνεύεται αυτό; Εχει δύο άξονες για την επιλογή του νέου προπονητή στο τραπέζι του. Αν η ΑΕΚ το Σάββατο συνεχίσει την κάκιστη εικόνα της, τότε θα αυξηθεί η πίεση για άμεση αλλαγή. Και τότε θα πρέπει να επιλέξει από την λίστα των 3-4 προπονητών που είναι άμεσα διαθέσιμοι και μπορούν να έρθουν Δευτέρα-Τρίτη να πιάσουν δουλειά. Μέσα στη λίστα αυτή είναι και ο Μάρκο Νίκολιτς που απολύθηκε από την Βίντι και ο Βέλικο Παούνοβιτς. Δεν είναι σίγουρα πια ο Αμπελάρδο, που δεν σκέφτεται την Ελλάδα, παρά μόνο την Ισπανία και μια πολύ καλή ομάδα μετά την περσινή αξιόλογη δουλειά του στην Αλαβές.

Αν η ΑΕΚ πάει καλά στην Κρήτη, αυτό φέρνει το… ιδανικό στον Ιβιτς. Λίγο χρόνο ακόμη. Διότι μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα μπορεί πιο ήρεμα η ΑΕΚ να πάει και σε αυτό το ματς. Σε αυτή την περίπτωση θα πάει στη δεύτερη λίστα των 2-3 προπονητών που εμπιστεύεται περισσότερο ο ίδιος και θεωρεί ότι το ρίσκο είναι χαμηλότερο. Ανάμεσα τους και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, διακαής πόθος του Ιβιτς.

Ο Μιλόγεβιτς έχει μπροστά του το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στις 11 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης του, θα προκριθεί στο Europa League. Αν χάσει αποκλείεται και η αποχώρηση του θα είναι πια πιο εφικτή. Και ο Ιβιτς θα ήθελε να τον περιμένει. Μαζί με τον Σέρβο προπονητή, υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα που δεν έχουν γραφτεί (προσεγγίστηκε και δεν… ψήθηκε ο Γερμανός Μπρούνο Λαμπαντία).

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είτε Δευτέρα-Τρίτη, είτε μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχει νέο προπονητή.

*sportime.gr


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.