Header Ads


Who is Semedo?

Who is Semedo?


Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης γράφει για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Λισάντρο Σεμέντο που βγάζει… μάτια με τον ΟΦΗ και τα δεδομένα που υπάρχουν για την περίπτωση απόκτησής του.


Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού και ψηλά στην σχετική λίστα εντοπίζεται το όνομα του Λισάντρο Σεμέντο.

Ο 23χρονος Πορτογάλος (με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι) εξτρέμ αγωνίζεται την φετινή αγωνιστική περίοδο για λογαριασμό του ΟΦΗ ως δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού. Οι απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας για πιθανή μεταγραφή του Σεμέντο κυμαίνονται μεταξύ 1.000.000€ με 1.500.000€! Τα ποσά αυτά κρίνονται απαγορευτικά για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης ωστόσο δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της ΑΕΚ να κινηθούν για την περίπτωσή του είτε για την απόκτηση είτε για τον δανεισμό του.

Ο Σεμέντο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα αρχικά από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έπειτα μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της αγγλικής Ρέντινγκ. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕ Ζακακίου με την οποία πραγματοποίησε μια επιτυχημένη σεζόν και εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις του με την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού. Την ίδια χρονιά δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ και την σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του βρίσκοντας δίχτυα 15 φορές σε 40 συμμετοχές! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμέντο είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας!

Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα δεξιά, ωστόσο μπορεί να προσφέρει και στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ενώ την ίδια ώρα μετράει φέτος τρία γκολ σε έξι παιχνίδια με την ομάδα των Κρητικών. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου Ίλια Ίβιτς έχει εξαιρετική γνώμη για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και οι εισηγήσεις του είναι θετικές, αφού πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και εκρηκτικό εξτρέμ, πολύ καλό στο ένας εναντίον ενός και με συχνότατη επαφή με τα δίχτυα. Αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ από την Φορτούνα Σιτάρντ και η ρήτρα απόκτησής του φτάνει τα 1.500.000€, ενώ το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς λήγει το 2022!

Θα καταφέρει η Ένωση να τον εντάξει στο δυναμικό της;
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.