Header Ads


Unlabelled Τον... εξαφάνισε ο Κωστένογλου - Η μεταγραφή του καλοκαιριού «τελειώνει»!

Τον... εξαφάνισε ο Κωστένογλου - Η μεταγραφή του καλοκαιριού «τελειώνει»!


Μετά τον Καρντόσο, δεν βλέπει 11αδα..
Η πρώτη και τελευταία συμμετοχή του Πορτογάλου μέσου με τον Έλληνα τεχνικό στο τιμόνι της Ένωσης, καταγράφηκε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα (1/9) στην Τρίπολη.

Εδώ ο Σιμάο, εκεί ο Σιμάο, πού είναι ο Σιμάο;

Τα αγωνιστικά ίχνη του Νταβίντ Σιμάο αποτελούν είδος προς εξαφάνιση στην ΑΕΚ επί των ημερών του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε για 45 λεπτά κι έκτοτε...εξαφανίστηκε από την 11άδα.

Στον αγώνα που ακολούθησε με την Λαμία (3η αγωνιστική) συμπεριλήφθηκε σε πρώτο χρόνο στην αποστολή ωστόσο εν τέλει «κόπηκε» από την 18άδα.

Στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό (4η αγωνιστική) δεν ακολούθησε την αποστολή στο Αγρίνιο λόγω ενοχλήσεων – σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση – στον αριστερό δικέφαλο.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) μπήκε στην 18άδα και «γυάλισε» τον πάγκο, χωρίς να πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ (6η αγωνιστική) αν και ταξίδεψε στην Λάρισα, εν τέλει βρέθηκε εκτός 18άδας.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν με έναν (new entry) ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στα Σπάτα – με τις «ευλογίες» του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο – και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις για να καταλάβει κανείς πως ο 29χρονος παίκτης δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Κωστένογλου για τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής κι έχει φτάσει στο σημείο να κινείται μεταξύ εξέδρας και πάγκου βλέποντας την…πλάτη των Σιμόες, Γαλανόπουλου και Κρίστισιτς.

Το αν και κατά πόσον μπορεί να αλλάξει η τύχη του στην Ένωση και να επανεμφανιστεί στην αγωνιστική εξίσωση των «κιτρινόμαυρων», αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη διάρκεια.

Σίγουρα πάντως αποτελεί σημείο αναφοράς πως μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές έχει γράψει στο κοντέρ μόλις 45 λεπτά παρουσίας στο πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα είχε 3 ευρωπαϊκές συμμετοχές στα δύο ματς με την Κραϊόβα και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.