Header Ads


Η ΑΕΚ των λαών

Η ΑΕΚ των λαών


Οι δράσεις και η διαφορετικότητα της ΑΕΚ και του λαού της μέσα στο Σαββατοκύριακο και στα γήπεδα που αγωνίστηκε
 «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». «Η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω και πρεσβεύει πολλά περισσότερα από έναν απλό αθλητικό σύλλογο». Δεν είναι απλά λόγια αυτά, είναι η πραγματικότητα. Αποδεικνύονται με πράξεις  γιατί η ΑΕΚ είναι διαφορετική και πρεσβεύει πολλά περισσότερα από έναν κοινό αθλητικό σύλλογο. Αποδείχθηκε, ξανά, αυτό το Σαββατοκύριακο…  Σε διαφορετικά αθλήματά της η ΑΕΚ και ο λαός της έστειλαν κοινωνικά μηνύματα. ΑΕΚ η ομάδα των προσφύγων, ο σύλλογος που έχει έναν λαό ο οποίος δεν μένει αμέτοχος και δείχνει την αλληλεγγύη του σε όσους την έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ ΑΕΚ φιλοξένησε, για ακόμη μία φορά, πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα, με την ORIGINAL 21 να μοιράζει γλυκά και δώρα σε μικρά παιδιά, δίνοντάς τους χαρά, χαμόγελα και ξεγνοιασιά.

Την ίδια ημέρα τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ σήκωσαν πανό που έγραφε: «Τα όπλα δεν δίνουν λύση, προκαλούν μόνο θλίψη», ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε πως οι εισπράξεις θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Χθες, στη Ριζούπολη, η ORIGINALμε ένα μεγάλο πανό στο πέταλο έστειλε το δικό της μήνυμα για τις επιθέσεις των Τούρκων: «Ο Κεμάλ γεννήθηκε ξανά, ο Χίτλερ αναστήθηκε και όλοι εσείς μένετε σιωπηλοί πάνω από τα παιδικά πτώματα».

Αυτή είναι η ΑΕΚ, αυτός είναι ο λαός της… Μία ομάδα και ένας κόσμος που για πολλοστή φορά έδειξε ότι είναι εκεί να φωνάξει και να στηρίξει με ΠΡΑΞΕΙΣ όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη και να καταδικάσει καθετί που προκαλεί το μίσος, τον πόνο, τον θάνατο…

πηγή: aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.