Header Ads


«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Τσαλμπούρης!

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Τσαλμπούρης!


Ο Γιώργος Τσαλμπούρης όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στην ΑΕΚ καθώς αποχωρεί με ελεύθερη μεταγραφή, δείτε ποια ελληνική ομάδα τον θέλει!


Ο φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος έπαιζε εκεί πριν δύο χρόνια ως δανεικός.

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2015, ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ και φυσικά δεν ήταν στη 12άδα για το ματς κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το aek365.com υπάρχουν σκέψεις για πρόωρο «διαζύγιο» της Βασίλισσας, με τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου, λήγει το καλοκαίρι του 2020, δηλαδή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση ομάδας για να παραχωρηθεί ο Τσαλμπούρης, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερή θέση στο ρόστερ. Για αυτό και είναι πιθανόν να φύγει, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ψάχνουν, ενώ ο Κολοσσός δείχνει ενδιαφέρον για να πάρει τον Τσαλμπούρη. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ρόδου έχει ως δανεικό από την Ένωση, τον Δημήτρη Μωραΐτη. Ακόμα, ενδιαφέρον για τον Τσαλμπούρη δείχνει και ο Άρης. Εμείς να προσθέσουμε ότι δεν αποκλείεται ακόμα και η ανταλλαγή του Τσαλμπούρη, με άλλον Έλληνα παίκτη, σε κάποια θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.