Header Ads


Σιμάο: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζουμε το πλάνο μας σε άλλους»

Σιμάο: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζουμε το πλάνο μας σε άλλους»


Για το πλάνο της ΑΕΚ και την επόμενη μέρα της ομάδας αναφέρθηκε ο μέσος της ΑΕΚ, Νταβίντ Σιμάο.
Καμία ανάγκη δεν έχει η ΑΕΚ να προσαρμόσει το πλάνο της πάνω σε κάποια άλλη ομάδα, όπως τόνισε ο Νταβίντ Σιμάο, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

«Ξεκινήσαμε να είμαστε από νωρίς πίσω στο σκορ. Είχαμε 1-2 φάσεις για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, εγώ προσπάθησα με μια ατομική ενέργεια όμως δεν τα κατάφερα και μετά το 2-0 τελείωσε το ματς» είπε ο Πορτογάλος, που απάντησε σε ερώτηση για το πλάνο της ΑΕΚ. «Εμείς δουλεύουμε πάνω στο δικό μας πλάνο, δεν δουλεύουμε πάνω σε άλλες ομάδες. Είμαστε η ΑΕΚ και παίζουμε πάντα το ίδιο, πάνω στις ιδέες του προπονητή. Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, όμως είχαμε φάσεις με τον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζει το πλάνο της πάνω σε άλλες ομάδες»,ανέφερε αρχικά και ολοκλήρωσε:

«Δεν μπορείς πάντα να παίζεις όπως θέλεις, παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που έπαιξε καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες, αν είχαμε ισοφαρίσει, τα πάντα θα ήταν αλλιώς. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.