Header Ads


Unlabelled Το μεγάλο «κόλπο γκρόσο» που παλεύει ο Ίβιτς!

Το μεγάλο «κόλπο γκρόσο» που παλεύει ο Ίβιτς!


Ο Ίλια Ίβιτς έχει αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλου στο «τιμόνι» της Ένωσης και ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη κίνηση.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου φρόντισε να συνδυάσει ο Ίλια Ίβιτς στο ταξίδι που έκανε την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε για δύο ημέρες στην πατρίδα του, όχι μόνο για προσωπικές υποθέσεις του, αλλά για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του στην Ένωση.

Θέματα που αναδύουν, μεταγραφικές…οσμές, έστω κι αν αυτές δεν είναι έντονες το τάιμινγκ που διανύουμε.

Βλέπετε, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος (μεταγραφικός) στόχος στη σερβική αγορά, για τον οποίο η Ένωση μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί επί της ουσίας και να πατήσει…γκάζι για την απόκτησή του.

Το σίγουρο είναι πως ο μεταγραφικός ιθύνοντας νους της ΑΕΚ, έχει «χτίσει» και διατηρεί πολλά μανατζερικά… κονέ στη Σερβία.

Τόσα πολλά, ώστε από την στιγμή που ξεκίνησε να κυκλοφορεί με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, σε κάθε επίσκεψη που πραγματοποιεί στη χώρα του φροντίζει να΄χει κύκλο επαφών που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους».

Ό,τι ακριβώς συνέβη δηλαδή και την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι.

Ειδικότερα πάντως σε ό,τι αφορά τα κανάλια του Ίβιτς με Σέρβους agents, αξίζει κανείς να σταθεί και να πει δυο κουβέντες παραπάνω για αυτό με τον Νίκολα Ντάμιανατς.

Βλέπετε, ο λεγάμενος δεν είναι ένας…οποιοσδήποτε μάνατζερ.

Πρόκειται για τον κουμπάρο του και συνιδιοκτήτη της «LIAN SPORTS». Εταιρείας  που είναι ευρύτερα γνωστή στον ποδοσφαιρικό χάρτη λόγω της παρουσίας στη «βιτρίνα» της του ισχυρού agent, Φάλι Ραμαντάνι.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσωπεί σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιόβιτς της Ρεάλ και ο Πιάνιτς της Γιουβέντους και γενικότερα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών και διασυνδέσεων με ομάδες.

Από αυτά τα ταξίδια του Ίβιτς στο Βελιγράδι και τις διασυνδέσεις του μεταξύ άλλων και με την «LIAN SPORTS», σαφώς και μπορούν να ανοίξουν δυνατές πόρτες στην ΑΕΚ.

Όχι μόνο σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και…περήφανων πωλήσεων.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.