Header Ads


Ο Κέιν προσπάθησε να αιτιολογήσει τη βουτιά του! (vid)

Ο Κέιν προσπάθησε να αιτιολογήσει τη βουτιά του! (vid)


Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ κατηγορήθηκε για «βουτιά» ώστε να εκμαιεύσει το πέναλτι και να καταφέρει η ομάδα του να φύγει νικήτρια από την έδρα των «κανονιέρηδων». 
Μιλώντας για το μαρκάρισμα που του έκανε εντός περιοχής ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι στο «Έμιρεϊτς», ο Χάρι Κέιν προσπάθησε να αιτιολογήσει την πτώση του και είπε απλά πως προσπαθούσε να προστατεύσει τη μπάλα με το σώμα του...

Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ κατηγορήθηκε για «βουτιά» ώστε να εκμαιεύσει το πέναλτι και να καταφέρει η ομάδα του να φύγει νικήτρια από την έδρα των «κανονιέρηδων», σε φάση που συμμετείχε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έχοντας προσπαθήσει να τον μαρκάρει.

Φυσικά και δεν υπήρχε καμία παράβαση από τον Έλληνα αμυντικό, με τον Κέιν να δηλώνει για το περιστατικό:

«Ήταν ένα σημείο του παιχνιδιού που ο αντίπαλος κάνει τάκλιν με πολλή κούραση. Αν ήταν φάουλ έξω από την περιοχή, θα το έπαιρνα. Επειδή είναι εντός, είναι πλέον 50-50. Ο διαιτητής προφανώς σκέφτηκε ότι εγώ πήγα να το πάρω, αλλά προσπαθούσα απλά να προστατεύσω τη μπάλα και να διατηρήσω την κατοχή της. Έγινε ό,τι έγινε. Θα μπορούσε να δοθεί, αλλά δεν δόθηκε. Προχωράμε...».




Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.