Header Ads


«Κωστένογλου με δυνατό team και πάμε να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!»

«Κωστένογλου με δυνατό team και πάμε να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!»


Οι παίκτες τον θέλουν, ο κόσμος είναι πιο ψημένος από ποτέ και ο ίδιος δείχνει έτοιμος να οδηγήσει την ΑΕΚ στη συνέχεια - Η απόφαση ανήκει στον Ίλια Ίβιτς!
Μοιάζει με ό,τι πιο κοντινό στη λέξη θαύμα, η μετάλλαξη της εικόνας της ΑΕΚ από την στιγμή που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου τις τύχες της ομάδας, μετά την σοκαριστική εικόνα και ήττα της Ένωσης στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη.

Με τον Νίκο Κωστένογλου η ΑΕΚ πέτυχε ιστορικό 2πλο στη Τραπεζούντα και έφτασε μια ανάσα από το θαύμα της πρόκρισης ενώ λίγες μέρες μετά η Ένωση «πάτησε» τον Αστέρα στη Τρίπολη, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και με τον Σιμόες να φτάσει σε ένα τεράστιο και κομβικό 2πλο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μεγάλο δίλημμα στον οργανισμό της ΑΕΚ αλλά και του Ίλια Ίβιτς πιο συγκεκριμένα είναι αν από υπηρεσιακός ο Νίκος Κωστένογλου, μονιμοποιηθεί στη θέση του προπονητή οδηγώντας την Ένωση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και γιατί όχι να κάνει και τον προγραμματισμό της ΑΕΚ ενόψει «Αγιάς Σοφιάς».

Το κλίμα που υπάρχει στα Social Media είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σίγουρη λύση από την ξένη αγορά που δεν θα χαρακτηριστεί ως στοίχημα. Ίσως η περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα να ξεχωρίζει, από όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχοντας να επιδείξει ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup Ρωσίας με την Σπαρτάκ Μόσχας ενώ ήταν επί σειρά βοηθός του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και έφυγε από την Ρωσική ομάδα.
Παρατηρήσεις από Τρίπολη

Χθες βρέθηκα στη Τρίπολη και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την...μετάλλαξη που έχει φέρει στην ΑΕΚ μέσα σε μια βδομάδα ο Νίκος Κωστένογλου. Παίκτες που δεν...τους έβλεπε ο Μιγκέλ Καρντόσο όπως ο Αλμπάνης και ο Γαλανόπουλος να ξεχωρίζουν, ο Σιμόες να είναι ξανά ο γνωστός Σιμόες έχοντας τον ρόλο που μπορεί να υπηρετήσει μέσα στο γήπεδο χαρίζοντας μάλιστα και την νίκη στην Ένωση, ενώ ο Μάρκο Λιβάγια είναι καλύτερος από ποτέ στάζοντας μέλι στις δηλώσεις του για τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξή τύπου, απέφυγε να σχολιάσει παρά τις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους την προοπτική να παραμείνει ως μόνιμος στην ΑΕΚ, λέγοντας πως η Ένωση έχει και πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή που θα πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ανέλυσε όμως όλα όσα πρέπει να γίνουν από δω και πέρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας έτοιμος και με πλάνο για το τι πρέπει να εφαρμόσει στο διάστημα της διακοπής ώστε η Ένωση να καλύψει το χαμένο έδαφος και να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις μεταπτώσεις που θα έρθουν στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει καταφέρει να μιλήσει στη ψυχή όλων των ποδοσφαιριστών και να τους εμπνεύσει, έχει πείσει τον κόσμο της ΑΕΚ που τάσσεται συντριπτικά υπέρ της παραμονής του, μένει να δούμε αν έχει πείσει τον Ίλια Ίβιτς να τον κρατήσει ως μόνιμο στον πάγκο της Ένωσης.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ πρέπει να αποφύγει ένα ενδεχόμενο στοίχημα με ξένο προπονητή από την στιγμή που δε θα είναι μια επιλογή με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο (εκτός αν δουλεύει κάτι δυνατό ο Ίλια Ίβιτς που δεν έχει βγει προς τα έξω) και να συνεχίσει με τον Νίκο Κωστένογλου. Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτό θεωρώ πως είναι να ενισχυθεί με δυνατό staff γυμναστών, βοηθών κλπ. από τον Ίλια Ίβιτς.

Εν κατακλείδι, μιας και οι ημέρες περνούν χωρίς να ξεκαθαρίζει το θέμα με την ΑΕΚ να πρέπει να δουλέψει σωστά το διάστημα της διακοπής για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αν έρθει ξένος προπονητής πρέπει να έρθει...χθες ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα.

Υ.Γ. Νίκο Κωστένογλου δαγκωτό, ψηφίζει ο κόσμος της ΑΕΚ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα σχόλια στη σελίδα μας στο Instagram πατώντας εδώ.

Δημήτρης Π.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.