Header Ads


Unlabelled Τον... τέλειωσε ο Κωστένογλου, φεύγει τον Γενάρη!

Τον... τέλειωσε ο Κωστένογλου, φεύγει τον Γενάρη!


Δεν υπολογίζεται από τον Κωστένογλου, φεύγει τον Γενάρη - Δείτε για ποιον ξένο άσο πρόκειται!
Πολλές προσπάθειες έγιναν κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου ώστε να βρεθεί ικανή προσφορά η οποία θα λάμβανε το «ΟΚ» της ΑΕΚ και παράλληλα θα έβρισκε σύμφωνο τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν έχει μέλλον στην «Ένωση», που προσπάθησε αρκετά (όπως και ο ίδιος ο παίκτης) ώστε να βρεθεί λύση. Ο Ισπανός προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά δεν αναμένεται να λάβει χρόνο συμμετοχής.

Έρικ Μοράν: Πολλές προσπάθειες έγιναν κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου ώστε να βρεθεί ικανή προσφορά η οποία θα λάμβανε το «ΟΚ» της ΑΕΚ και παράλληλα θα έβρισκε σύμφωνο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Ο Μοράν δεν έχει μέλλον στην «Ένωση», που προσπάθησε αρκετά (όπως και ο ίδιος ο παίκτης) ώστε να βρεθεί λύση. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, με τις προσπάθειες να μετατίθενται πλέον για το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο, αυτό του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Έρικ Μοράν μπορεί να προπονείται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατό να αποχωρήσει από την Ένωση το καλοκαίρι, όμως μοιάζει απίθανο να αξιοποιηθεί από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βρει μία άκρη με τον παίκτη, για να λυθεί το συμβόλαιό του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.