Header Ads


Κετσετζόγλου: «Θα μπουν σε σκέψεις στην ΑΕΚ με Κωστένογλου»

Κετσετζόγλου: «Θα μπουν σε σκέψεις στην ΑΕΚ με Κωστένογλου»


Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ο Κώστας Κετσετζόγλου. 
Την άποψη ότι με τη φυγή του Μιγκέλ Καρντόσο εκτονώθηκε το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε στην εκπομπή «Αντεπίθεση»: «Κέρδισαν αυτοπεποίθηση η ομάδα, οι παίκτες και ο κόσμος, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί κοντά στην ομάδα και εκείνη ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Έχω δει πάρα πολλά παιχνίδια στην Τρίπολη, δεν έχω δει καλύτερη ΑΕΚ στη συγκεκριμένη έδρα. Είχε επιμονή, θέληση για νίκη και ήταν κόντρα σε όλα».

Όσον αφορά τους τραυματισμούς των Ολιβέιρα, Γαλανόπουλου και Μάνταλο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρέπει να δούμε ακριβώς σήμερα το απόγευμα το πρόβλημα των δύο πρώτων, ενώ ο Μάνταλος μας είχαν πει ότι θα είναι έτοιμος μετά το δεκαπενθήμερο».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην επιθυμία των φίλων της ΑΕΚ να παραμείνει ο κ. Κωστένογλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο: «Ο Κωστένογλου τους έχει βοηθήσει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, να παίζουν ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα. Θα μπουν σε σκέψεις στην ΑΕΚ με Κωστένογλου. Ο Κωστένογλου θα είναι προπονητής μέχρι να αναλάβει κάποιος άλλος. Σε συνδυασμό με ό,τι γίνεται στα σόσιαλ. Μετά το πρόβλημα είναι πως αν φύγει ποιος θα είναι υπηρεσιακός. Έχει μία σοβαρή και υπεύθυνη θέση στην ΑΕΚ, ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Νέων. Μέχρι το Σάββατο δεν είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα και ίσως να μην υπάρχει τέτοιο θέμα στην ένωση. Καταλαβαίνω την περιρρέουσα ατμόσφαιρα…».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.