Header Ads


«Τρέλα» ξένου άσου της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ!

«Τρέλα» ξένου άσου της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ!


Ο Πορτογάλος επιθετικός δείχνει "φτιαγμένος" με την παρουσία του στην ΑΕΚ!
Φέτος το καλοκαίρι η ΑΕΚ αποφάσισε να μη στηριχτεί ξανά σε έναν δανεικό επιθετικό. Οι Πόνσε και Αραούχο μπορεί να ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να έχουν έναν επιθετικό που θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Νέλσον Ολιβέιρα: Φέτος το καλοκαίρι η ΑΕΚ αποφάσισε να μη στηριχτεί ξανά σε έναν δανεικό επιθετικό. Οι Πόνσε και Αραούχο μπορεί να ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να έχουν έναν επιθετικό που θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Αφού εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις, οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν είχε θέση στη Νόριτς και ο τότε προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, τον ήθελε σαν τρελός. Για να έρθει ένας παίκτης της κλάσης του Ολιβέιρα στην Ελλάδα, η Ένωση χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση. Μάλιστα παρά το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή υπήρχε συμφωνία, ο έμπειρος σέντερ φορ είχε ζητήσει μερικές μέρες προθεσμία προκειμένου να βρει κάτι καλύτερο από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα.

Μπορεί λοιπόν ο Ολιβέιρα να έκανε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το αν πρέπει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτό άλλαξε άμεσα από τη στιγμή που μπήκε στο «κιτρινόμαυρο» κλίμα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι με το πόσο ορεξάτος και παθιασμένος είναι ο Πορτογάλος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν «σκασμένος» με τον τραυματισμό του καθώς είχε βρει τα πατήματα του.

Η συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια είναι εξαιρετική και εντός της ΑΕΚ πιστεύουν ότι οι δυο τους μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες. Παρά το γεγονός πως είναι ακόμα τραυματίας, ο Ολιβέιρα λέει στους συμπαίκτες του ότι θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι συμπαίκτες του αναφέρουν ότι είναι παθιασμένος για αυτό το ματς και θέλει όσο τίποτα να σκοράρει.
pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.