Header Ads


Unlabelled Έντονη φημολογία για Ουζουνίδη και κορυφαία ελληνική ομάδα!

Έντονη φημολογία για Ουζουνίδη και κορυφαία ελληνική ομάδα!


Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ο διακαής πόθος του προέδρου.
Από τότε που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ δεν έχει βρει ομάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να πιάσει εκ νέου δουλειά στη Superleague. H πρώτη επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη μετά την αποδοχή της παραίτησης του Σάββα Παντελίδη για τον πάγκο του Άρη ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σε αυτόν απευθύνθηκαν πρώτο οι "κίτρινοι", ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, υποχρεώνοντας ουσιαστικά τους υπεύθυνους του συλλόγου, αφενός να διαψεύσουν -χωρίς να ευσταθεί φυσικά- πως ο Εβριτής προπονητής ήταν μεταξύ των προτεραιοτήτων τους και αφετέρου να επικοινωνήσουν πως αυτές περιλάμβαναν προπονητή από το εξωτερικό.

Η στόχευση μάλιστα ήθελε τον Άρη να κυνηγάει... Χίμαιρες στην Ισπανία, προσεγγίζοντας μέσω του ταξιδιού του Άγγελου Χαριστέα τον Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος εξ αρχής όπως είχαμε επισημάνει στο sportdog δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον στο να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στον Γκούτι, για τον οποίο δημιουργήθηκαν ελπίδες λόγω των δύο ραντεβού που έκανε με τον αλλοτινό διεθνή ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι πληροφορίες που ο ίδιος συνέλλεξε, αλλά και η εξ αρχής τεράστια απόσταση στο οικονομικό, δεν επέτρεψαν κάτι ουσιαστικότερο.

Και έτσι, ο Άρης αφενός πλέον αρχίζει να εξετάζει αγορές και περιπτώσεις που εξ αρχής δεν ήταν μεταξύ των βασικών του επιλογών (ίσως και να μην ήταν μάλιστα καν στις επιλογές των ανθρώπων του συλλόγου), αλλά το κυριότερο είναι πως υπάρχει η προφανής παραδοχή για την υποψηφιότητα Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού επισημαίνεται από παντού πως γίνεται νέα προσπάθεια να καμφθούν οι ενστάσεις του πρώην τεχνικού των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Από την πλευρά του πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δείχνει να συγκινείται. Οι πληροφορίες που έχει πάρει για την κατάσταση του συλλόγου δεν είναι ικανές να του άρουν τις σοβαρότατες επιφυλάξεις (αν όχι κατηγορηματική άρνηση…), αλλά και από την άλλη, δεν θέλει, τη δεδομένη στιγμή, να δεσμευτεί με οποιαδήποτε ομάδα περιμένοντας είτε μια πρόταση από το εξωτερικό είτε κάτι καλύτερο -τουλάχιστον βάσει της δικής του αξιολόγησης- από άλλη ελληνική ομάδα.

Η προσπάθεια πάντως του συλλόγου, δεν πρόκειται να σταματήσει, παρότι δεν φαίνεται να συγκεντρώνει έστω μετρήσιμες πιθανότητες επιτυχίας. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν ξέρεις…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.