Header Ads


Unlabelled Αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ ο Ίβιτς - Με ποιον έκλεισε συμφωνία!

Αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ ο Ίβιτς - Με ποιον έκλεισε συμφωνία!


Παίζει μεγάλη μπάλα ο Ίλια Ίβιτς...
Η "δεξαμενή" υποψηφίων στόχων του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ περιλαμβάνει και παίκτες που ανήκουν στον Σκανδιναβό ατζέντη.

Ίλια Ίβιτς: Το αγωνιστικό σκέλος προχωρά εξαιρετικά για την ΑΕΚ, η οποία με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της έχει βρει ηρεμία και έχει πραγματοποιήσει ένα αξιοσημείωτο σερί νικών, που τη φέρνει μία ανάσα από την κορυφή. Μπορεί να βρισκόμαστε στα πρώτα βήματα της νέας σεζόν και η προσοχή όλων να έχει στραφεί στο αυριανό κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ίλια Ίβιτς δεν παύει να ασχολείται με το… μέλλον. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», τώρα που όλα έχουν μπει σε μια σειρά, διαμορφώνει τη λίστα των υποψηφίων στόχων του για τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η «Ώρα των Σπορ» στο ρεπορτάζ της, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει διευρυμένη λίστα με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν μελλοντικά την ομάδα. Αιτία, το… πελατολόγιο του Σουηδού ατζέντη, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ίβιτς για να του πει ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ΑΕΚ, έχοντας χτίσει αρκετά καλές επαφές με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», Νίκο Λυμπερόπουλο.

Παράλληλα, ο Νταλίν πρότεινε και ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε ο Ίβιτς να τις έχει… κατά νου. Μπορεί να μην είναι σίγουρη η προτίμηση του Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές που του προτάθηκαν, ωστόσο αυτό θα φανεί στη μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού, ή και του Ιανουαρίου. Το σημαντικότερο όλων, όπως επισημαίνεται από την «Ώρα», είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας διεύρυνε κι άλλο τη λίστα επαφών του, αλλά και τη «δεξαμενή» διαθέσιμων παικτών, σε περίπτωση που του δοθεί σήμα να… ψαχτεί.

Όσο για τον Νταλίν; Πιστώνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ τον Ιανουάριο του 2018, με την ΑΕΚ να βρίσκει ηρεμία στα αριστερά της άμυνας, στο δεύτερο μισό της σεζόν που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.